TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknikdriven DevOps till Handelsbanken i Stockholm

Brinner du för automatisering i en komplex miljö, där du kan göra stor skillnad? Sök då DevOps till Handelsbanken i Stockholm!

Du som brinner för Devops och som har en bakgrund som antingen utvecklare, arkitekt eller testare kommer här att få utveckla arbetssätt och processer för Handelsbankens applikationsutveckling i Java. Områden som är avgörande för bankens fortsatta utveckling!

VI ERBJUDER DIG

Du erbjuds en vardag där du ansvarar för och påverkar stora delar av leveransen, där du får vara med i utvecklingen från ax till limpa och bidrar med kunskap och engagemang genom hela processen. I denna roll kommer du att jobba med såväl arbetssätt och processer som att kravställa, implementera och verifiera nya verktyg. Vi har en modern teknikstack sett till sin storlek och komplexitet, och vill hela tiden arbeta framåt. Du kommer ingå i ett team med seniora utvecklare/arkitekter som arbetar med applikationsinfrastruktur och javaramverk.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny Teknik
Ny Teknik

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer ha en avgörande roll att utveckla och automatisera bankens applikationsinfrastruktur inom Java. Här kommer du bl.a. att:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ha en flexibel roll och där du kommer jobba mot många olika områden och intressenter i form av utvecklare, testare, chefer och arkitekter. Du kommer sitta centralt på Torsgatan i Stockholm, där det finns en stor strävan att ta fram teknik och jobba nära varandra lokalt.

MER OM DIG

Utifrån din bakgrund, styrkor och intressen kommer vi tillsammans forma din roll. Vi ser dock gärna att du har ett stort teknikintresse och gärna erfarenhet av att ha arbetat med Java EE-teknologier. Du har god erfarenhet av testramverk (t.ex. JUnit, Mockito) och ett stort intresse i testautomatisering (t.ex. Maven, SonarQube, TeamCity). Har du erfarenhet av integrations- och prestandatest är det meriterande.

Du har, eller tar lätt till dig, förståelse för processen i en stor organisation med höga krav på tillgänglighet, kvalitet och säkerhet. Eftersom du kommer jobba mot många kontaktytor inom banken är det ett krav att du kan både svenska och engelska flytande.

Alla lediga jobb