TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tekniker inom IT-säkerhet hos Coor Security Center

Vill du jobba med driften av applikation och system för säkerhet inom både hård- och mjukvara? Sök då till Coor i Stockholm!

Som Tekniker hos Coor Security Center kommer du få arbeta tillsammans med ett kunnigt sammansvetsat team som jobbar med drift och förvaltning av säkerhetssystem och tillhörande serverplattformar, klienter och nätverksinfrastruktur.

Coor Security Center har behov av två Tekniker, där en kommer sitta i Kista och en kommer sitta ute hos kund på Arlanda.

VI ERBJUDER DIG

En spännande teknikerroll inom säkerhet hos en av Nordens ledande aktörer inom service management. Teamet kännetecknas av högt engagemang och innovationstänk. Här får du drifta, administrera och kontinuerligt förbättra komplexa system inom fysisk säkerhet hos några av Coors största och viktigaste kunder.

Friskvård
Friskvård
Ny teknik
Ny teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Beroende på din profil kommer du ha möjlighet att jobba i olika utsträckning inom flertalet av nedanstående arbetsområden:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Avdelningen består av 25 personer och du kommer att tillhöra gruppen IT-operations som är ett litet sammansvetsat team som jobbar tätt ihop med utveckling, drift och förvaltning av säkerhetslösningar. Vi arbetar Agilt utifrån Kanban och Scrum. Här kommer du snabbt kunna växa in i en drivande teknikerroll där du tillsammans med dina närmsta kollegor driftar och förvaltar våra produkter och säkerhetsleverans.

MER OM DIG

Vi söker dig som har god kunskap och ett brinnande intresse för IT och teknik, där du gärna vill fördjupa dig inom säkerhetslösningar. Vi ser gärna att du lätt kan sätta dig in i nya områden, där du har en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Du tar gärna egna initiativ och trivs med att jobba självständigt.

Vi ser det som meriterande om du har någon form av IT-relaterade eftergymnasial utbildning, samt att du har kännedom att arbeta med Microsoft serverprodukter, virtuella miljöer, drift av klienter och applikationer, samt gärna övervakning av dessa. Vi ser det som ett krav att du kan kommunicera flytande i både svenska och engelska.

Alla lediga jobb