TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tekniker till Euromaint i Stockholm

Är du en administrativ tekniker som har siktet inställt på produktionsledare? Vill du jobba på ett stort stabilt bolag? Läs mer!

Om du gillar att arbeta med administration, processer och förbättringar, samtidigt som du får utlopp för din tekniska sida när du arbetar hands-on med maskinerna på golvet. Då är det här tjänsten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Euromaint erbjuder dig en möjlighet att bli en del utav teamet av servicetekniker, där du på sikt kommer att axla en mer administrativ roll och jobba med processer och förbättringar. Du kommer att växa in i rollen där målsättningen är att du blir bryggan mellan produktionen och ledningen, samtidigt som du får använda din breda tekniska kunskap i praktiken på daglig basis. 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta hands-on med det tekniska och utföra underhåll på arbetsfordon i Stockholms spårbundna kollektivtrafik, som i sin tur används för att underhålla spåren för bland annat tunnelbanan, Roslagsbanan och tvärbanan. 

Dina arbetsuppgifter innebär att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med start så snart vi hittat rätt person. Du arbetar operativt tillsammans med dina kollegor i verkstaden och kommer att växa in i den administrativa delen av rollen ju längre tiden går. På sikt kommer du att fungera som bryggan mellan produktionen och ledningen. 

Du är placerad på Euromaints depå i Hammarby, i södra Stockholm. 

VEM ÄR DU?

För den här rollen behöver du ha ett gediget intresse och bred kunskap inom teknik och mekanik, eftersom du kommer att arbeta hands-on med underhållet av arbetsmaskinerna. Har du tidigare erfarenhet av underhåll i roller som exempelvis servicetekniker är detta en stor fördel. Då målsättningen är att du ska arbeta administrativt för att utveckla arbetsprocesser och flöden, så krävs det att du utöver din tekniska kompetens också är strategiskt lagd med ett öga för helheten. 

Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt så det är viktigt att du är kommunikativ och kan anpassa dig efter mottagaren i både tal och skrift. Du behöver kunna driva projekt och sammanfatta/ta fram dokumentation och processbeskrivningar på ett tydligt och inkluderande sätt.

Som person är du kommunikativ, nyfiken och jordnära. Du trivs att arbeta över avdelningsgränser och har lätt för att skapa goda samarbeten och relationer. Utöver att få arbeta praktiskt med underhållsarbete så behöver du också drivas av att arbeta administrativt med förbättringar och effektiviseringar. I den här tjänsten kommer du ha en central roll och måste därför kunna driva flera parallella processer samtidigt. 

Låter det här som en utmaning för dig? Skicka in din ansökan nu! 

Alla lediga jobb