TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tekniker till Labkontroll Väst AB

Just nu söker Labkontroll Väst AB sin nästa tekniker för renrumsteknik i Göteborg. Ansök redan idag!

Har du en teknisk bakgrund och gillar att samarbeta men också arbeta självgående? Som tekniker på Labkontroll kommer du få arbeta med renrumsteknik och se till så det dagliga arbetet fungerar inom skyddsventilation för exempelvis laborationsrum, cellodlingslaboratorium och andra kravställande arbetsmiljöer. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

En spännande roll med uppdrag inom skyddsventilation med möjlighet till egen utveckling både inom teknik och projektledning. Blir specialist på att leverera rätt och ren luft till avancerade miljöer som operationssalar, laboratorium, medicintillverkning, elektronikbranschen, cellodlingslaboratorium, och andra miljöer med höga krav på arbetsmiljö och renhetskrav.Personen får intern och extern utbildning för bli certifierad inom skyddsventilation och kunna utföra arbetet professionellt. Även certifiering i renrumsteknik erbjuds.Personen får tjänstebil och all den utrustning som krävs för det dagliga arbetet.

Ny Teknik
Ny Teknik
Tjänstebil
Tjänstebil
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Som tekniker arbetar du med helhetsfunktioner i laboratoriemiljöer, arbetsmiljöer, styrsystem, inredning och produkter. Som tekniker arbetar man både självständigt och i team på olika plan som utförande, projektering, konstruktion, inköp etc.

Värt att veta

Labkontroll Väst grundades 2002, med fokus på Göteborgsregionen. Har under senare år utvecklat verksamheten och arbetar även bl.a. i Stockholmsområdet  .De tjänster som Labkontroll erbjuder är nyinstallationer, ombyggnationer, uppdateringar och löpande kontroller av skyddsventilerade arbetsplatser, rena zoner där renhet krävs för produktskydd. Bland våra kunder finns universitet, sjukhus, industrier och fastighetsägare över hela landet. Vi arbetar alltid efter gällande standarder och är certifierade enligt CTCB-I.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb