TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tekniker till Tamro i Göteborg

Är du teknikintresserad och lösningsorienterad? Tamro söker just nu en tekniker till deras underhållsavdelning.

Drivs du av att arbeta med varierande samhällsviktiga arbetsuppgifter och ingå i ett härligt team? Som tekniker hos Tamro AB i Göteborg kommer du bland annat att få möjligheten att utveckla produktionsanläggningen och delta i projekt tillsammans med engagerade kollegor. Låter detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som medarbetare hos oss på Tamro AB kommer du att få goda möjligheter till professionell och personlig utveckling. Du kommer även att bli en del i att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare apotek, sjukhus, konsumenter patienter samt bidra till att skapa värde för ett helt ekosystem. Du omfattas av kollektivavtal, friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

På Tamro AB har du en viktig roll i vår underhållsavdelning där arbetsuppgifter kommer bland annat vara:

Värt att veta

Som tekniker hos oss ingår du i ett härligt team om åtta personer och kommer att arbeta med varierande arbetstider varannan vecka. Schemalagd beredskapstjänstgöring ingår i rollen. Visst arbete kan komma att ske på hög höjd. Tjänsten är en heltidstjänst med placering på Hisings Backa i Göteborg. 

Våra förväntningar

För att trivas i rollen tror vi att du:

Vi söker dig som har en känsla för service och god initiativförmåga eftersom du ofta i din roll kommer att ställas inför nya uppgifter och utmaningar. Vi ser också att du är självständig, kreativ och en god kommunikatör som gillar att dela med dig av dina kunskaper till kollegor. Körkort är ett krav. 

Alla lediga jobb