TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk Arkitekt inom Java till Handelsbanken

Brinner du för att jobba som arkitekt eller javautvecklare i en komplex infrastruktur? Sök då till Handelsbanken i Stockholm!

Här kommer du verka inom infrastruktur och javaramverk; områden som är avgörande för bankens fortsatta utveckling, där du som arkitekt inom java kommer få stora möjligheter att ta banken till nästa tekniska nivå.

VI ERBJUDER DIG

Du erbjuds en vardag där du ansvarar för och påverkar stora delar av leveransen, där du får vara med i utvecklingen från ax till limpa och bidra med affärsmässighet och engagemang genom hela processen. På Handelsbanken sätts en stor tilltro till din kompetens och du kommer få stora möjligheter att kunna påverka och göra skillnad.

På Handelsbanken finns ett långsiktigt tänk som genomsyrar hela organisationen, vilket innebär att du som anställd alltid ska känna dig trygg, vara stimulerad och känna att du utvecklas under en lång tid. Här erbjuds du bra förmåner och möjligheten att vara en del av en organisation som är flexibel och har stor förståelse för ditt livspussel.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du blir en viktig del i ett av bankens mest framstående team inom Java, där ni jobbar med applikationsinfrastruktur och ramverk inom Java. Ni hanterar avancerad utveckling och förutom utveckling av såväl affärs- som dialogsystem stöttar ni organisationen i komplexa frågor inom ert område. Kärnan i din roll kommer vara att vidareutveckla bankens Javaramverk och då jobba nära:

Handelsbanken har en modern teknikstack sett till sin storlek och komplexitet, och vill hela tiden arbeta framåt. Du kommer kunna få stora möjligheter att utvecklas på ett professionellt -likväl ett personligt plan. Banken har påbörjat ett väldigt spännande teknikskifte där det finns möjlighet till stort inflytande på bankens framtida teknikval.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ha en flexibel roll där du kommer jobba ut mot många olika områden och intressenter i form av utvecklare, testare, chefer och arkitekter. Du kommer sitta centralt på Torsgatan i Stockholm, där det finns en stor strävan att ta fram teknik och jobba nära varandra lokalt.

MER OM DIG

Du har stort teknikintresse och gärna flera års erfarenhet inom javautveckling med goda kunskaper inom Java EE-teknologier (exempelvis JAX-RS, JAX-WS, JAXB, JPA, CDI och Bean Validation). Vi ser också gärna att du har erfarenhet av enhetstestning med JUnit, Mockito eller liknande testramverk. Det är meriterande om du har erfarenhet av integrations- och prestandatest, samt att du brinner för att jobba agilt.

Du har bred teknisk förståelse och tycker att infrastruktur och ramverk är mycket intressant, där du gärna tar arkitektrollen för att få en översikt och helhetsförståelse. Du är nyfiken för nya tekniker och vad som händer i branschen och breddar gärna dina kunskaper när du får möjlighet. Du har, eller tar lätt till dig, förståelse för processen i en stor organisation med höga krav på tillgänglighet, kvalitet och säkerhet.

Eftersom du kommer jobba mot många kontaktytor inom banken är det ett krav att du kan både svenska och engelska flytande.

Alla lediga jobb