TNG
Affärsområdeschef Teknisk Service till Fresenius

Affärsområdeschef Teknisk Service till Fresenius

Nu söker vi en Affärsområdeschef Teknisk Service till Fresenius Medical Care, välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare Fresenius Medical Care
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-23
6 v semester 6 v semester
Parkering Parkering
Bonus Bonus
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Hendrik Christiansson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker vi en Affärsområdeschef Teknisk Service till Fresenius Medical Care, välkommen med din ansökan!

Är du en erfaren ledare som söker efter en ny utmaning? Har du en god teknisk förståelse och erfarenhet av att jobba med processförbättringar och digitalisering? Söker du en roll där du kan vara med och bidra till patienters behandling och ökad livskvalitet? Då har vi en tjänst för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Fresenius Medical Care är ett marknadsledande bolag inom sin nisch och ligger i framkant när det gäller innovativa lösningar för maskinutveckling inom dialys och annan extrakorporeal blodbehandling. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag vars maskiner är livsavgörande för sina patienter.

Du kommer till en harmonisk grupp med god sammanhållning där alla ställer upp för varandra och hjälps åt för att nå gemensam framgång. Även om företaget är stort och branschen regelstyrd så är den svenska delen mindre och det finns goda möjligheter att påverka rutiner och utveckla arbetsprocesserna.

Du erbjuds en marknadsmässig grundlön med en bonusdel samt ett attraktivt förmånspaket som bland annat innefattar extra semesterdagar, företagshälsovård, naprapat på jobbet samt en årlig hälsoundersökning. Arbetstidsmåttet för tjänsten är 35 timmar/veckan.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Affärsområdeschef Teknisk Service på Fresenius Medical Care har du fullt personalansvar för en arbetsgrupp på cirka 7-8 personer vars huvuduppgift är att underhålla och reparera företagets produkter inom dialys och annan extrakorporeal blodbehandling i syfte att ge patienten den bästa möjliga vården. Utöver detta ska även företagets IT-produkter och tjänster installeras och supporta, ett växande affärsområde. Verksamheten är starkt regelstyrd och arbetet innebär bland annat att följa upp att dokumentation, regler och rutiner följs i gruppens alla olika delar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland att:

  • leda, stödja och coacha arbetsgruppen
  • vid behov hantera vissa komplexa ärenden direkt mot sjukhusen
  • säkerställa att medarbetarna har rätt utbildningsnivå
  • följa upp och vidta åtgärder för att nå gruppens mål och nyckeltal
  • utmana och godkänna budget samt säkerställa insyn i kostnadsstrukturen
  • samla in och formulera förslag till förbättringar av produkterna och processerna till central nivå
  • förbättra egna gruppens arbetsprocesser
  • ansvara för implementering och vidareutveckling av nya IT-tjänster
  • samarbeta med företagets Account Managers när det kommer till upphandlingar och teknisk försäljning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från det svenska huvudkontoret i Sollentuna med möjlighet till fri parkering. Du ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en teknisk bakgrund inom el/elektronik och gärna med erfarenhet av att jobba i verksamheter med stark regelefterlevnad. Du har goda ledarskapserfarenheter gillar att kombinera ledarskapet med kontinuerliga verksamhetsförbättringar. Alltid med patientens bästa i fokus och slutmål.

Fresenius genomgår en digitaliseringsresa där arbetssätt och tjänsteutbud kommer att fortsätta förändras varför erfarenhet av digitalt förändringsarbete är meriterande. Koncernspråket är engelska men sjukhuskontakterna är på svenska vilket gör att du behöver vara flytande både i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift.

Som person är du självständig, initiativtagande och nyfiken. Du är duktig på att skapa goda samarbeten i en arbetsgrupp och resultatorienterad och trivs i ledarrollen.

Fresenius Medical Care

Fresenius Medical Care

Fresenius Medical Care är världens ledande leverantör av produkter och tjänster för personer med kronisk njursvikt. Omkring 3,2 miljoner patienter i världen med denna sjukdom genomgår dialysbehandling med jämna mellanrum. Dialys är ett vitalt förfarande för blodrening som ersätter njurens funktion vid njursvikt. Koncernen vårdar mer än 349 000 patienter i sitt globala nätverk av 4 079 dialyskliniker. Samtidigt bedriver de tillverkning vid cirka 45 tillverkningsanläggningar på alla kontinenter för att tillhandahålla produkter för extrakorporeal blodbehandling såsom dialysmaskiner, dialysatorer och engångsartiklar. Deras strategi är inriktad på hållbar tillväxt. De strävar efter att ständigt förbättra livskvaliteten för patienter med njursjukdom genom att erbjuda innovativa produkter och behandlingskoncept av högsta kvalitet. Fresenius Medical Cares huvudkontor finns i Tyskland. Huvudkontoret för Nordamerika finns i Waltham, Massachusetts och huvudkontoret för Asien/Stillahavsområdet ligger i Hong Kong.

Arbetsgivare Fresenius Medical Care
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-23
Hendrik Christiansson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Djupdalsvägen 1, Sollentuna