TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk chef till Intermercato i Tommarp, Skåne

Arbeta med produktutveckling inom maskinbranschen! Intermercato i Tommarp, Skåne, söker nu en Teknisk chef!

Vill du ansvara för utveckling av lyftredskap inom skog, transport, entreprenad och återvinning? Som Teknisk chef har du en viktig roll i att utveckla Intermercatos produkter och hitta specialanpassade lösningar till våra kunder. Här får du möjlighet att utveckla din tekniska kunskap och bidra till vår internationella leverans till återförsäljare i olika delar av världen.
Välkommen som Teknisk chef till Intermercato i Tommarp, Skåne!

Ditt anställningserbjudande

Jobba hemma
Jobba hemma
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk chef är du övergripande ansvarig för Intermercatos produktutveckling. Det innebär att du tillsammans med konstruktörerna är delaktig i utvecklingen, modifieringen och konstruktionen av produkter utifrån input från produktråd, säljare och produktion. Dina arbetsuppgifter är vidare att:

Värt att veta

I rollen som teknisk chef har du ett funktionsansvar för produktutvecklingen, vilket innebär att du inte har något personalansvar. Du arbetar nära produktteamet som består av konstruktörer och produktråd. Du har även nära samarbete med vårt dotterbolag i Lettland och dina kollegor inom sälj. Din arbetsplats är vårt kontor i Tommarp, beläget på härliga Österlen, och du har möjlighet att delvis jobba hemifrån upp till två dagar i veckan.

Intermercato levererar till stor del till den internationella marknaden och du har därför många kontaktytor internationellt. Det innebär att resor kan förekomma i tjänsten, exempelvis vid mässor, besök hos återförsäljare eller i vår fabrik i Lettland.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en teknisk utbildning som ingenjör eller liknande. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete inom mekanik och hydraulik, där du har arbetat med att läsa och tolka tekniska underlag och ritningar. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från produktion eller har arbetat hos ett företag som tillverkar tekniskt avancerade produkter. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från entreprenadmaskinbranschen. 

Eftersom du har många kontaktytor internationellt behöver du kunna kommunicera professionellt på både svenska och engelska.

För att trivas och prestera i denna roll ser vi gärna att du personlighetsmässigt:

Alla lediga jobb