TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk inköpare till uppdrag i Landskrona

För ett längre konsultuppdrag hos vår kund i Landskrona söker vi nu en inköpare med inriktning på teknik

Vill du som inköpare arbeta i en varierad roll där du får möjlighet att jobba både operativt och strategiskt med tekniskt inköp?

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta både med operativt/administrativt inköpsarbete och ett strategiskt arbete med att finna och utveckla relationer med leverantörer. 

Värt att veta

Du kommer att sitta placerad hos vår kund i Landskrona

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och du har din alldeles egna konsultchef som finns där för att besvara frågor och funderingar. Du omfattas även av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Våra förväntningar

Vi tror att du som söker har arbetat med inköp innan och därmed har erfarenhet av att jobba i affärssystem/inköpssystem. Vidare tror vi att du som person är ansvarstagande och tycker om att hitta lösningar på utmaningar som dyker upp längs arbetets gång. 

Då rollen innebär nära samarbete med såväl kollegor och leverantörer är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt, då kontakten med leverantörer sker på båda språken. 

Om du jobbat med inköp inom just fordonsbranschen ses detta som meriterande. 

Alla lediga jobb