TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk innesäljare till framgångsrika EcoGuard

Har du ett intresse för teknik och gillar att arbeta nära kunderna? Bra! Då kan rollen som innesäljare till EcoGuard passa dig!

Vill du arbeta med högkvalitativa produkter och vara en del av ett bolag som är med och räddar världen lite varje dag? Då kan du vara den tekniska innesäljaren vi söker för expansiva EcoGuard. EcoGuard arbetar för att ge sina kunder en högkvalitativ överblick över sitt fastighetsbestånd med mätning inom bland annat områdena energi, vatten och temperatur.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På EcoGuard är vi stolta över vårt företag och våra duktiga kollegor – vi har roligt tillsammans och vi gör gott för miljön varje dag vi går till jobbet.

På EcoGuard värdesätter vi också god hälsa och erbjuder därför ett generöst träningsbidrag samt möjlighet att träna på arbetstid. Vi har självklart kollektivavtal samt företagshälsovård.

Tjänsten är placerad på vårt moderna kontor i Kista och självklart så finns möjligheten att ha en flexibel arbetsplats.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Friskvård
Friskvård
Träna på arbetstid
Träna på arbetstid
Förmånsbil
Förmånsbil

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare på EcoGuard består dina arbetsdagar av löpande kontakt med kunder, våra säljare och andra tekniska stödfunktioner i företaget. Du kommer sammanställa offerter och kalkyler baserad på inkommande uppgifter från kunder, säljare och ramhandlingar. Med tiden och då din kunskap växer kommer ansvaret och arbetsuppgifter utvecklas.

Du kommer få en gedigen introduktion samt handledare under din första tid hos oss.

Huvudarbetsuppgifter:
• Sammanställa kalkyler och offerter
• Dialog med kunder.

Värt att veta

Du kommer arbeta i team med vår tekniska säljsupport. Ni två kommer ha ett nära samarbete med varandra såväl som med alla andra kollegor på EcoGuard.

Tjänsten är på heltid.
Placering Stockholm, Kista. 

Våra förväntningar

För att lyckas hos oss har du med fördel ett intresse/kunskap inom nätverk/teknik/fastigheter. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med ibland högt tempo och trivs i en vardag där du arbetar självständigt. Du är strukturerad och gillar att arbeta med högklassig kundservice. 

Vi ser gärna att du arbetat med försäljning eller service tidigare och att du är van med kundkontakt över telefon och/eller mejl. 

För att lyckas bör du ha erfarenhet inom offert/kalkylarbete och kunskaper inom excel. Det är även bra om du har kunskap och arbetat i CRM system sedan tidigare.

Det är meriterande (men ej ett krav) om du har kunskaper i ABT06, LOU, entreprenadjuridik. 

Alla lediga jobb