TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk säljsupport till Weidmüller i Malmö

Vill du utvecklas i en teknisk, koordinerande och serviceinriktad roll på ett internationellt bolag inom el och automation?

Weidmüller i Malmö utökar sitt team med en teknisk säljsupport. Som teknisk säljsupport får du chans att arbeta i en koordinerande där du hanterar kundfrågor, orderregistrering och avvikelser. Det är en omväxlande roll med många kontaktytor både externt och internt i företaget. Gillar du teknik och vill arbeta i en supporterande roll? Som teknisk säljsupport bidrar du, tillsammans med dina kollegor, till en ökad försäljning och kundnöjdhet. Varmt välkommen till oss på Weidmüller i Malmö!

Ditt anställningserbjudande

Som teknisk säljsupport får du chansen att arbeta med ett väletablerat varumärke och produkter av hög kvalité. Weidmüller marknadsför och säljer kundanpassade lösningar och produkter inom el/automation. Du blir en del av ett internationellt och stabilt företag med en familjär kultur. Vi tycker att det är viktigt att ge dig en god introduktion i arbetet, och kommer förutom utbildning i rollen att ge dig en mentor som kommer vara ett bra stöd för dig in i rollen och i fördjupningen av din produktkunskap. Arbetstidsförkortning, bonus, friskvårdsbidrag, eget kontor, laddmöjligheter till bilen och betald parkering är några av de förmåner som du erbjuds hos oss på Weidmüller.

Betald parkering
Betald parkering
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att arbeta på kontoret som ligger på promenadavstånd från Hyllie med goda pendlingsmöjligheter. På kontoret i Malmö arbetar ett 30-tal personer inom bland annat sälj, kundsupport, lager, inköp, HR och ekonomi som du i rollen kommer att samarbeta tätt med. Tillverkningen av våra produkter sker i andra delar av världen. Du kommer att ingå teamet inom Operations som har Norden som sitt ansvarsområde. Rollen kan komma att innefatta resor (vid tex. produktutbildningar i Tyskland och kundmöten) och antalet övernattningar per år uppskattas till 10 st.

Våra förväntningar

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom el/automation. Har du erfarenhet som teknisk innesäljare eller teknisk support för produkter/lösningar inom el/automation är det meriterande. Då du kommer arbeta nära våra kunder i Sverige samt ha dialog med vårt moderbolag i Tyskland söker vi dig med goda kunskaper i svenska och i engelska i tal och i skrift.

Du är en relationsinriktad och därmed bra på att skapa och bibehålla relationer. Du är kommunikativ och får energi av kontakten med andra. Att vara serviceinriktad med en vilja att hjälpa andra är andra av dina styrkor. Du tar även ansvar för att leverera med kvalitet inom ditt område och ser till att möta uppsatta mål. Du bidrar till teamet med din positiva inställning och lösningsorienterade sätt.

Alla lediga jobb