TNG
Teknisk innesäljare

Teknisk innesäljare

Teknisk innesäljare till voestalpine Böhler Welding Nordic i Malmö

Arbetsgivare voestalpine Böhler Welding
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-11-22
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Anna Nydahl
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Nydahl

0709809757

Teknisk innesäljare till voestalpine Böhler Welding Nordic i Malmö

Är du en säljare med stort tekniskt intresse och med erfarenhet från verkstadsindustrin?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

voestalpine Böhler Welding Nordic AB är ett försäljningsbolag i Norden som ingår i Voestalpine koncernen, där voestalpine Böhler Welding är ett ledande företag i svetsbranschen. voestalpine Böhler Welding Nordic behöver utöka organisationen med en Teknisk innesäljare med erfarenhet från verkstadsindustrin till deras kontor i Malmö. Som Teknisk innesäljare kommer du att vara en nyckelperson. Tillsammans med duktiga och erfarna kollegor har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Då företaget under vintern flyttar till helt nybyggda lokaler i Fosie kommer du att arbeta i öppet kontorslandskap i ny och fräsch miljö.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Teknisk innesäljare kommer du att supportera våra distributörer och direktkunder på den svenska marknaden. Du kommer att arbeta med försäljning genom såväl inringande som utgående samtal, för olika produktsortiment samt initiera och följa upp olika kampanjer. Vidare kommer du att arbeta med orderadministration. Du kommer även att vara voestalpine Böhler Welding Nordic första kontaktpunkt när det gäller produktsortiment, teknisk rådgivning etc.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

voestalpine Böhler Welding Nordic är på en digitaliseringsresa och du kommer att vara med i att driva arbetet med digital orderhantering. Du kommer även vara delaktig i att arrangera utbildningar och seminarier för kunder. I denna roll kommer du att ha många kontaktytor både internt och externt. Inom företaget kommer du bland annat ha ett nära samarbete med marknad och sälj samt ha kontinuerlig kontakt med våra fabriker i Europa och de andra säljbolagen i Norden.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att vara den självständiga Tekniska innesäljaren som vi söker, tror vi att du har arbetat med försäljning sedan tidigare och van att arbeta i CRM system. Du har erfarenhet från tillverkningsindustrin och gärna från svetsindustrin. Givetvis är du en van användare av affärssystem. Det är meriterande om du har arbetat i SAP.
För tjänsten är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Det är meriterande om du kan något annat skandinaviskt språk eller tyska.

Vi söker dig som är strukturerad och service-minded och har ett genuint intresse av försäljning. Det är viktigt att du är självgående och tar ansvar för ditt arbete. För rollen är det också viktigt att du är kommunikativ, noggrann, kvalitetsmedveten och prestigelös.

voestalpine Böhler Welding

voestalpine Böhler Welding

Med mer än 100 års erfarenhet är voestalpine Böhler Welding globalt ledande på lösningar för de dagliga utmaningarna inom områdena; sammanfogning, slitage- och korrosionsskydd samt hårdlödning. Sortimentet växer ständigt för att kunna vara en Full Solution provider. Närheten till kunden garanteras av våra dotterbolag i mer är 20 länder, med cirka 2000 anställda och mer än 1 000 distributörer över hela världen. Med individuell rådgivning från våra applikationstekniker och svetsingenjörer garanterar vi att våra kunder klarar de tuffaste svetstekniska utmaningarna. voestalpine Böhler Welding erbjuder tre specialiserade produktmärken för att tillgodose våra kunders och samarbetspartners behov.

voestalpine Böhler Welding
Arbetsgivare voestalpine Böhler Welding
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-22
Anna Nydahl
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Nydahl

0709809757

Räkna ut avståndet till jobbet

Stenåldergatan 7, Malmö