TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk kundsupport till miljöföretaget Fann

Har du ett sinne för kundservice och är intresserad av teknik och miljö? Till FANN i Täby rekryterar vi nu till deras kundsupport!

Är kundservice och teknik något för dig? Vill du vara en del av en öppen och familjär arbetsplats med stor möjlighet att utvecklas? Då kan detta vara jobbet för dig!

Till det expansiva miljöföretaget FANN söker vi nu en ny medarbetare till deras tekniska kundsupport. Vi söker dig som har teknik som ett av dina största intressen – kanske har du studerat något tekniskt eller har som fritidshobby att knåpa ihop fyndiga tekniska lösningar? Här kommer du få utlopp för din servicemässighet samt ditt intresse för miljöteknisk utveckling. Sök jobbet här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos FANN kommer du bli en del av ett familjärt bolag med engagerade och kompetenta kollegor. I rollen som teknisk kundsupport kommer du få axla en bred roll, en slags spindel-i-nätet-funktion, där du kommer få ha många kontaktytor och stor möjlighet att påverka vår framgångssaga.

FANNs kontor ligger i Täby, strax norr om Stockholm, nära Roslagsbanan. Det finns också möjlighet till parkering och vi har också förmånligt friskvårdsbidrag. För att du ska komma in i jobbet på allra bästa sätt så kommer du få en gedigen utbildning och kommer såklart ha löpande stöttning av dina kollegor.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Det FANN erbjuder är i korthet miljövänliga avloppssystem som säljs till våra grossister. Vi stöttar upp i hela processen – allt ifrån skrivning av offert till installation, uppföljning och har kontakt med bl.a. entreprenörer, installatörer och fastighetsägare. Vår produkt är unik och mycket av vårt fokus ligger i att sätta miljö och kvalitet i första rummet, vilket vi har ambitionen att leverera till våra kunder dagligen.

I rollen som teknisk kundsupport kommer du jobba med att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering, på heltid, start efter överenskommelse. Du kommer vara en del av ett team på tre andra kollegor som också jobbar inom kundsupporten. 

Du kommer vara en del av huvudkontoret som ligger i Täby, i närheten av Viggbyholms station, dit Roslagsbanan går. Arbetstiderna är 8-17 med möjlighet till viss flexibilitet.

VEM ÄR DU?

Till den här rollen söker vi dig som:

Oavsett vad du har för erfarenhet sedan tidigare lägger vi här stor vikt vid din person och ser gärna att du har ett gott sinne för vad god leverans innebär, har hög energi och förmåga att ta egna initiativ. Förutom detta ser vi också gärna att du har en stor vilja att lära och utvecklas med oss på FANN – mot en mer miljövänlig avloppsteknik åt alla!

Varmt välkommen med din ansökan! 

Alla lediga jobb