TNG
Teknisk kundtjänst / support till Colly Components

Teknisk kundtjänst / support till Colly Components

Till Colly Components söker vi teknisk support / kundtjänst med intresse för service och teknik. Läs mer här!

Uppdragsgivare Colly Components
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-03-30
Parkering Parkering
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Olofsson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Till Colly Components söker vi teknisk support / kundtjänst med intresse för service och teknik. Läs mer här!

Vill du jobba i en serviceorienterad och kommunikativ roll med mycket kundkontakt? Söker du en roll där du får kombinera teknik, mekanik och administration? Då kan du vara den vi söker! Vi söker just nu en kollega till den tekniska supporten på Colly Components kundtjänst. I denna utvecklande roll tar du emot samtal från kunder och får agera lösningsorienterad. Colly Components har goda personalförmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar och företagshälsovård som du självklart får ta del av från start.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba på ett tryggt bolag tillsammans med ett härligt team på deras kundtjänst där du ger kundservice och teknisk support till företagets kunder. Du får chansen att samla på dig erfarenhet och blir en viktig resurs då du löser problem och svarar på kunders frågor. Det är en självständig och omväxlande roll samtidigt som du samarbetar tätt med övriga organisationen. Du kommer att bygga förtroendefulla relationer med kunder, leverantörer och medarbetare.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk support på kundtjänst jobbar du bland annat med kundvård, administration och rådgivning. Du hanterar inkommande samtal och mail som rör tekniska ärenden. I denna serviceinriktade roll kan en dag exempelvis innefatta uppgifter som:

  • Ta emot samtal och frågor som rör tekniska ärenden
  • Identifiera affärsmöjligheter
  • Kalkylera och utforma offerter
  • Följa upp kampanjer
  • Hantera tekniska reklamationer och krediteringar
  • Registrera order
  • Bevaka leveranser
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid (37,5 timmar/veckan) och förväntas starta enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Denna tjänst är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av Colly Components som har sina lokaler i Kista / Akalla. Du ingår i ett härligt team med 6 engagerade medarbetare och blir en del av en organisation med ett öppet och motiverat arbetsklimat. I början av din anställning får du en gedigen introduktionsutbildning.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med intresse för teknik och mekanik och som trivs att jobba med service. Du har tidigare har jobbat i roller där du kommit i kontakt med teknik på något sätt eller att du har ett intresse för området. Har du jobbat som teknisk support tidigare är det meriterande. Du motiveras av att ge kunder professionellt kundbemötande och drivs av att leverera förstklassig service.

För att lyckas bra i rollen tror vi att du trivs med ett strukturerat arbete med tydliga processer och rutiner. Som person är du kommunikativ, noggrann och ansvarsfull. Du trivs att samarbeta med andra, gillar försäljning och är serviceminded. Då du kommer ha mycket kundkontakt behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Colly Components

Colly Components

2017 firade Colly Components 60 år. Vi grundades 1957, då vi fick vår första agentur för Helicoil. Ett samarbete som fortsatt till denna dag. En sak har 60 års erfarenhet lärt oss – det finns inga genvägar. Vägen till rätt kvalitet går genom kunskap. Vi söker ständigt samarbeten för att hitta rätt produkter och lösningar för industrin – lösningar som ger lönsammare produktion. Vår verksamhet vilar på fyra ben: Utveckling, Inköp, Produktion och Kvalitet. Utveckling handlar om att göra rätt från början, Inköp om att rätt produkter sänker totalkostnaden, Produktion ska öka produktiviteten, och Kvalitet om att ge rätt förväntningar. Colly Components tillför kunskap Mycket av vår vardag handlar om att ge råd till våra kunder, genomföra workshops och utbildningar– eller genomföra Line walks i produktionen. Det har gett oss en solid kunskapsbas som vi gärna vill dela med er – och få tillföra det vi kan bäst, nämligen: Kvalitet med kunskap

Colly Components
Uppdragsgivare Colly Components
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-30
Maria Olofsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Olofsson

0704851214

Räkna ut avståndet till jobbet

Raseborgsgatan 9