TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk kundtjänst / support till Colly Components

Till Colly Components söker vi teknisk support / kundtjänst med intresse för service och teknik. Läs mer här!

Vill du jobba i en serviceorienterad och kommunikativ roll med mycket kundkontakt? Söker du en roll där du får kombinera teknik, mekanik och administration? Då kan du vara den vi söker! Vi söker just nu en kollega till den tekniska supporten på Colly Components kundtjänst. I denna utvecklande roll tar du emot samtal från kunder och får agera lösningsorienterad. Colly Components har goda personalförmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar och företagshälsovård som du självklart får ta del av från start.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba på ett tryggt bolag tillsammans med ett härligt team på deras kundtjänst där du ger kundservice och teknisk support till företagets kunder. Du får chansen att samla på dig erfarenhet och blir en viktig resurs då du löser problem och svarar på kunders frågor. Det är en självständig och omväxlande roll samtidigt som du samarbetar tätt med övriga organisationen. Du kommer att bygga förtroendefulla relationer med kunder, leverantörer och medarbetare.

Betald parkering
Betald parkering
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk support på kundtjänst jobbar du bland annat med kundvård, administration och rådgivning. Du hanterar inkommande samtal och mail som rör tekniska ärenden. I denna serviceinriktade roll kan en dag exempelvis innefatta uppgifter som:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid (37,5 timmar/veckan) och förväntas starta enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Denna tjänst är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av Colly Components som har sina lokaler i Kista / Akalla. Du ingår i ett härligt team med 6 engagerade medarbetare och blir en del av en organisation med ett öppet och motiverat arbetsklimat. I början av din anställning får du en gedigen introduktionsutbildning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med intresse för teknik och mekanik och som trivs att jobba med service. Du har tidigare har jobbat i roller där du kommit i kontakt med teknik på något sätt eller att du har ett intresse för området. Har du jobbat som teknisk support tidigare är det meriterande. Du motiveras av att ge kunder professionellt kundbemötande och drivs av att leverera förstklassig service.

För att lyckas bra i rollen tror vi att du trivs med ett strukturerat arbete med tydliga processer och rutiner. Som person är du kommunikativ, noggrann och ansvarsfull. Du trivs att samarbeta med andra, gillar försäljning och är serviceminded. Då du kommer ha mycket kundkontakt behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb