TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk ledare inom Styr- och kontrollsystem

Brinner du för innovation och är redo för en ny utmaning? Autoliv söker en teknisk ledare inom styr- och kontrollsystem

Är du en erfaren ingenjör med expertis inom styr- och kontrollsystem? Brinner du för innovation och älskar att ta dig an utmaningar där du kan utveckla outforskade områden? Då har Autoliv på Lindholmen i Göteborg det perfekta uppdraget för dig! Som teknisk ledare inom styr- och kontrollsystem får du möjligheten att göra verklig skillnad inom fordonsäkerhet.

Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Denna roll erbjuder en spännande möjlighet till en tillsvidareanställning på heltid i en dynamisk arbetsmiljö. Autoliv värdesätter sina medarbetare och därför omfattas din anställning av ett kollektivavtal som ger dig förmåner såsom 30 dagars semester, friskvårdsbidrag och flexibiliteten att arbeta hemifrån två dagar i veckan.

För att underlätta din arbetsmiljö erbjuder vi också ett mindre bidrag för att hjälpa dig att skapa en bekväm och effektiv arbetsplats hemma. Vi strävar efter att skapa en balans mellan arbete och fritid samtidigt som vi främjar din professionella utveckling och trivsel.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara en nyckelperson under uppbyggnadsfasen och behöver känna dig bekväm i det  entreprenöriella. Som en del av kärnteamet kommer du:

Värt att veta

Autoliv strävar efter att rädda fler liv och förebygga allvarliga skador. Genom att ha fokus på kvalitet för sina kunder samt trygghet och säkerhet för sina anställda. Autoliv strävar också efter stabilitet och tillväxt för sina aktieägare. Genom sina visionära mål och värderingar siktar företaget på att göra verklig skillnad och skapa en säkrare och mer hållbar framtid.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen behöver du ha:

Rollen kräver både hårdvaru- och programvarukunskaper, samt en djup förståelse för hur man integrerar elektroniska system. En bakgrund inom styrning och bilchassi, samt en djup förståelse för fordonsbranschen.

Alla lediga jobb