TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk projektledare – Coherent – Stockholm

Var med och utveckla nästa generations halvledare för optisk kommunikation! Coherent i Järfälla söker en teknisk projektledare!

Vill du vara en del av ett internationellt, högteknologiskt bolag inom halvledarindustrin som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik? Coherent i Järfälla, Stockholm, söker en teknisk projektledare för nya produkter som används i allt från datacenter till internets infrastruktur. Vi bedriver både utveckling och produktion i vår högteknologiska halvledarfabrik och växer stadigt i antal produkter och omsättning. Vi letar ständigt efter nyfikna och drivna talanger och söker nu en teknisk projektledare.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laserkomponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

Coherent är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. 

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk projektledare innehar du en ledande roll i utvecklingsprojekt och säkerställer att produkterna uppfyller produktspecifikationen. Du ansvarar för att driva projekten framåt med din tekniska expertis och erfarenhet inom projektledning. Dina arbetsuppgifter är bland annat att:

Värt att veta

Du arbetar nära dina kollegor inom produktutveckling och du rapporterar till chef för projektledning. Din arbetsplats är Coherent lokaler i Järfälla och du har möjlighet att delvis arbeta hemifrån, samtidigt som du är en del av ett internationellt företag med 100-tal kontor och fabriker runt om i världen.

Våra utvecklingsprojekt är nästan uteslutande i samarbete med kollegor på andra kontor runt om i världen, därmed är möten med kollegor i andra länder en del av din vardag. Vi har regelbundna digitala möten på distans och emellanåt förekommer även resor till utlandet, främst till USA, Tyskland och Kina. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som är civilingenjör eller PhD inom elektronik, fysik eller liknande. Du har gedigen erfarenhet av projektledning och har drivit tekniska projekt från start till mål, till exempel i rollen som teknisk chef, projektledare eller Lead Engineer. Vidare har du hög teknisk kompetens och erfarenhet inom den högteknologiska industrin, med fördel inom optoelektronik. Tjänsten förutsätter att du är flytande i engelska då stor del av kommunikationen sker på engelska. 

Som person trivs du i en ansvarstagande och ledande roll där du får skapa en struktur för att komma framåt i projekten. Du har förmåga att engagera och skapa tillit hos projektmedlemmar genom ditt sätt att kommunicera och interagera med olika funktioner. Du drivs av att hitta tekniska lösningar och tar initiativ till förbättring och utveckling. 

Alla lediga jobb