TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk projektledare / Konstruktör till Geberit

Vill du arbeta på ett globalt företag med framtidstro? Sök rollen som teknisk projektledare / konstruktör på Geberit i Bromölla!

Vi på Geberit söker nu dig som arbetat som projektledare inom industrin eller konstruktör till en spännande nyckelroll hos oss i Bromölla. Som teknisk projektledare / konstruktör driver och ansvarar du för projekt i varierande omfattning och komplexitet där flera teknikområden samverkar.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som teknisk projektledare / konstruktör på Geberit är du en del av ett globalt företag med fokus på hållbarhet kopplat till ekonomiska faktorer, sociala frågor och miljö. Vi står inför många spännande projekt som är redo att startas igång och där du som teknisk projektledare / konstruktör har en viktig nyckelroll. Hos Geberit erbjuds en arbetsplats med goda möjligheter att utmanas och utvecklas i din yrkesroll.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din arbetsplats är Geberits fabrik i Bromölla som består av ca 300 medarbetare. Du arbetar i dina projektteam tillsammans med kollegor från olika kompetensområden och rapporterar till projektchef. 

Det finns möjlighet att arbeta hemifrån 1 - 2 dagar/veckan beroende på projekt.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en högskoleutbildning som ingenjör med inriktning teknik, exempelvis inom maskinteknik eller konstruktion och design. Du har tidigare erfarenhet och mycket god kunskap inom konstruktion. Det är meriterande om du har arbetat i projekt, antingen som delaktig i eller ansvarig för projekt. Vidare har du mycket goda systemkunskaper och tidigare erfarenhet av något CAD-program, exempelvis Catia.

Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då koncernspråket är engelska och du kommunicerar på båda språken.

Som person är du lyhörd och har förmåga att kommunicera med olika typer av människor både i och utanför organisationen. Du har ett stort driv och ligger i framkant för att ta reda på relevant information. Vidare har du ett strukturerat och ansvarstagande arbetssätt och förmåga att agera beslutsamt i olika situationer. 

Alla lediga jobb