TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk projektledare – Olssons Elektromekaniska

Gillar du projektledning och teknik? Ta chansen till en ny karriär som projektledare hos Olssons Elektromekaniska i Rydsgård!

Vill du bidra till driftsäker reservkraft på den nordiska marknaden? Här erbjuds du ett utvecklande och varierande jobb med komplexa tekniska reservkraftanläggningar!

Som teknisk projektledare hos Olssons Elektromekaniska i Rydsgård, Skåne, ansvarar du för att driva projekt inom elkraft från start till mål. Här finns stora möjligheter för dig att bidra med din tekniska kompetens samtidigt som du blir en del av ett företag med hög trivsel och en ödmjuk kultur.

Ditt anställningserbjudande

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som projektledare har du många kontaktytor både internt och externt, med t ex provare, montörer, konstruktörer, leverantörer och kunder. Vi är sammanlagt tre projektledare och du blir vår fjärde projektledare nu när vi utökar teamet. Din arbetsplats är i huvudsak Olssons Elektromekaniska i Rydsgård och arbetstiderna är 7-16 med förkortad arbetsdag på fredagar. Du rapporterar till teknisk chef. 

Förväntat startdatum är flexibelt med hänsyn till eventuell uppsägningstid, men vi blir glada om du kan börja så snart som möjligt då vi har mycket spännande på gång. 

Resor förekommer i tjänsten och därför är B-körkort ett krav.

Initialt kommer vi att bedöma logisk slutledningsförmåga och arbetsrelaterade beteenden med hjälp av tester, samt grundläggande kunskapskrav via urvalsfrågor och CV. Vi lägger stor vikt vid alla dessa delar tillsammans med din motivation för tjänsten.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb