TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk projektledare / Project Manager

Vi söker konsult omgående till uppdrag för högteknologiskt bolag i Östergötland

Är du en Tekniska projektledare vi söker för uppdrag omgående till ett globalt bolag med avancerad teknik? Har du erfarenhet av teknisk projektledning exempelvis inom maskininstallationer eller byggprojekt? Har du dessutom lett internationella projekt?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Företaget är en uppskattad och stabil arbetsgivare med stor tillväxt där efterfrågan på deras produkter är hög. Du får en mycket viktig roll som sammanhållande länk internt inom företaget och externt mot kund. Du kommer att leda, genomföra och följa upp egna projekt och medverka till en effektiv styrning av projektet tidsmässigt, kvalitativt och ekonomiskt.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer till ett engagerat team om ca 20 medarbetare och ett bolag med god tillväxt samt gott arbetsklimat.

Mer information om företaget kommer givetvis i senare steg av rekryteringsprocessen. Låter rollen intressant i sin helhet bör du absolut söka jobbet, så tar vi dina frågor vid en personlig kontakt!

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet av att arbetat med tekniskt projektledning. För att lyckas i rollen behöver du tala och skriva svenska och engelska obehindrat. I tjänsten ingår resande, som mest cirka en resa varannan månad.

Alla lediga jobb