TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk Projektledare till Cyklos i Mariefred

Vill du arbeta med varierande projekt och är tekniskt intresserad? Cyklos söker nu en Projektledare till huvudkontoret i Mariefred

Tillväxtbolaget Cyklos söker en Teknisk Projektledare inom produktutveckling med placering vid huvudkontoret i Mariefred eller Örebro. Som Projektledare får du en utvecklande och central roll i att skapa struktur, säkerställa certifieringsprocesser samt planera och koordinera produktutvecklingen av befintliga och nya produkter inom mikromobilitet. Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och erfarenhet som projektledare.
Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I det framtida samhället kommer de fortsatta behoven av cykelställ, cykeltak, cykelgarage och cykelservicestationer både öka och förändras i takt med cykelns utveckling. Cyklos är en av de ledande svenska leverantörerna inom inom mikromobilitet och andra produkter för offentlig cykelmiljö med egentillverkade produkter. En cykelparkering från Cyklos löser ett praktiskt problem - var cyklisten på ett säkert och tryggt sätt kan parkera sin cykel. 

I rollen som projektledare hos Cyklos kommer du att ha ett brett ansvarsområde inom produktutveckling kring produkternas konstruktion, certifieringsprocesser, reklamationshanteringar samt ständiga förbättringar i bland annat bolagets affärssystem. Cyklos är i en stark tillväxtfas vilket för rollen som projektledare innebär att du arbetar både operativt och strategiskt med flera projekt där du har stor möjlighet att påverka. 

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter är att:

Värt att veta

Din placering kan vara på huvudkontoret i Mariestad eller Örebro. Oavsett placeringsort kommer du till engagerade team med en familjär kultur och snabba beslutsvägar. I rollen ingår stundtals resande till produktionen samt till interna intressenter ca. 1-1,5 timme bort.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som projektledare hos oss förväntar vi oss att du har:

Meriterande är:

Som person ser vi att du är:

Alla lediga jobb