TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Produktionsingenjör till II-VI i Stockholm

Nu söker vi en produktionsingenjör / teknisk projektledare för en varierande roll inom kontraktstillverkning och produktion

Har du jobbat med koordinering och samordning av komplexa projekt i en internationell miljö? Har du haft roller som produktionsledare eller senior projektledare i tillverkande företag och är nu redo för nya utmaningar? II-VI, som är världsledande inom optisk kommunikation, söker nu förstärkning till produktionsteamet, urval görs löpande så sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända techbolag som kunder. På II-VI jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som produktionsingenjör blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling.

Du kommer till en roll med många kontaktytor, både i Sverige och runt om i världen och kommer ha stöd av flera erfarna kollegor i liknande roller som kan agera bollplank. Personalmixen är väldigt blandad med många olika nationaliteter och blandade åldrar och många kollegor är dessutom framstående specialister inom sina områden inom optoelektronik. II-VI:s värdeord integritet, samarbete, ansvarstagande, respekt och entusiasm är något som genomsyrar alla delar av verksamheten.

Du kommer få en gedigen introduktion tills du är flygfärdig och redo och axla rollen självständigt fullt ut. Du blir erbjuden en marknadsmässig lön med en bonusmodell, sex veckors semester, frisk- och sjukvårdsförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

Bonus
Bonus
6 v semester
6 v semester
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Ny teknik
Ny teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Produktionsingenjör kommer du ansvara för kontakten med II-VI:s kontraktstillverkare i Asien och alla frågor relaterade till flödet från fabrik till rätt destination. I detta ingår allt från montering till transport till att varorna anländer fysiskt hos de asiatiska samarbetspartnerna. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär exempelvis att:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid, 38,75 timmar i veckan, med flexibla arbetstider och startar när rätt person kan vara på plats. Du utgår från kontoret i Järfälla men kommer göra resor cirka 2-4 gånger per år till samarbetspartners i Asien för möten och avstämningar.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har god vana att hantera logistikproblem och är duktig på att prioritera rätt i en miljö som ständigt förändras. Du gillar att jobba i en internationell miljö och har förmåga att knyta kontakter både internt och externt för att genomföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Du har troligen en bakgrund inom industrin på ett tillverkande bolag med internationell prägel i minst 5 år. Du gillar en varierad vardag som innebär att lösa allt från övergripande logistikproblem till fysiskt handhavande med tillverkningsutrustningen inom produktionen. 

Som person är du öppen och nyfiken och gillar en varierad vardag med både stora och små problem som ska lösas och prioriteras. Du talar och skriver god engelska.

Alla lediga jobb