TNG
Produktionsingenjör till II-VI i Stockholm

Produktionsingenjör till II-VI i Stockholm

Nu söker vi en produktionsingenjör / teknisk projektledare för en varierande roll inom kontraktstillverkning och produktion

Arbetsgivare II-VI
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-12
Bonus Bonus
6 v semester 6 v semester
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Ny Teknik Ny Teknik
Hendrik Christiansson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker vi en produktionsingenjör / teknisk projektledare för en varierande roll inom kontraktstillverkning och produktion

Har du jobbat med koordinering och samordning av komplexa projekt i en internationell miljö? Har du haft roller som produktionsledare eller senior projektledare i tillverkande företag och är nu redo för nya utmaningar? II-VI, som är världsledande inom optisk kommunikation, söker nu förstärkning till produktionsteamet, urval görs löpande så sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända techbolag som kunder. På II-VI jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som produktionsingenjör blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling.

Du kommer till en roll med många kontaktytor, både i Sverige och runt om i världen och kommer ha stöd av flera erfarna kollegor i liknande roller som kan agera bollplank. Personalmixen är väldigt blandad med många olika nationaliteter och blandade åldrar och många kollegor är dessutom framstående specialister inom sina områden inom optoelektronik. II-VI:s värdeord integritet, samarbete, ansvarstagande, respekt och entusiasm är något som genomsyrar alla delar av verksamheten.

Du kommer få en gedigen introduktion tills du är flygfärdig och redo och axla rollen självständigt fullt ut. Du blir erbjuden en marknadsmässig lön med en bonusmodell, sex veckors semester, frisk- och sjukvårdsförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Produktionsingenjör kommer du ansvara för kontakten med II-VI:s kontraktstillverkare i Asien och alla frågor relaterade till flödet från fabrik till rätt destination. I detta ingår allt från montering till transport till att varorna anländer fysiskt hos de asiatiska samarbetspartnerna. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär exempelvis att:

  • hålla regelbundna möten med kontraktstillverkarna om orderläget och eventuella leveransförseningar
  • övervaka produktionsflödet
  • arbeta med lokala förbättringsprojekt för att öka effektivitet eller automationsgrad
  • lösa allehanda logistiska problem som uppstår i samband med transporter
  • förbättra monterings- och testprocesser samt representera produktion i R&D-projekt

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid, 38,75 timmar i veckan, med flexibla arbetstider och startar när rätt person kan vara på plats. Du utgår från kontoret i Järfälla men kommer göra resor cirka 2-4 gånger per år till samarbetspartners i Asien för möten och avstämningar.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har god vana att hantera logistikproblem och är duktig på att prioritera rätt i en miljö som ständigt förändras. Du gillar att jobba i en internationell miljö och har förmåga att knyta kontakter både internt och externt för att genomföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Du har troligen en bakgrund inom industrin på ett tillverkande bolag med internationell prägel i minst 5 år. Du gillar en varierad vardag som innebär att lösa allt från övergripande logistikproblem till fysiskt handhavande med tillverkningsutrustningen inom produktionen. 

Som person är du öppen och nyfiken och gillar en varierad vardag med både stora och små problem som ska lösas och prioriteras. Du talar och skriver god engelska.

II-VI

II-VI

II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor capital equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, the Company has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide. The Company produces a wide variety of application-specific photonic and electronic materials and components, and deploys them in various forms, including integrated with advanced software to support our customers. Finisar Sweden is part of II-VI Corp since September 2019.Today II-VI has 26 000 employees in the world and 190 in Järfälla. The core values of II-VI are I CARE - Integrity, Collaboration, Accountability, Respect and Enthusiasm.

Arbetsgivare II-VI
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-04-12
Hendrik Christiansson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Bruttovägen 7, Järfälla