TNG
Teknisk projektledare till Kamstrup i Stockholm

Teknisk projektledare till Kamstrup i Stockholm

Kamstrup söker nu en erfaren teknisk projektledare till teamet i Täby, norr om Stockholm. Läs mer nedan!

Arbetsgivare Kamstrup
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-27
Friskvård Friskvård
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Livspussel Livspussel
Ny Teknik Ny Teknik
Therese Goldring
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Kamstrup söker nu en erfaren teknisk projektledare till teamet i Täby, norr om Stockholm. Läs mer nedan!

Har du jobbat med elnät och mätteknik tidigare och vill fortsätta använda din tekniska kompetens på en nordisk arena? Som teknisk projektledare hos Kamstrup är du del av ett team som levererar mätarlösningen till kunden och den som ansvarar för driftsättning, utbildning och säkerställer teknik och system. Söker du en roll där du får kombinera teknik i framkant med goda kundrelationer så är det här rollen för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Kamstrup är världsledande leverantör av intelligenta energi- och vattenmätarlösningar. Vi utvecklar och levererar högkvalitativa lösningar för bolag, fastighetsförvaltare och andra företag som är beroende av tillförlitliga förbrukningsdata – från installation av intelligenta mätare och fjärravläsningssystem till analys och tjänster. Kamstrups energi- och vattenmätare finns installerade i bostäder samt offentliga byggnader över hela världen och garanterar rättvis fakturering och effektiv energianvändning.

Hos Kamstrup erbjuds du en varierande vardag där du i varje projekt bidrar till en effektiv energianvändning för kunderna. Kamstrup har både forskning, utveckling och produktion under samma tak vilket har skapat möjligheten att bli världsledande leverantör inom intelligenta energi- och vattenmätarlösningar. Som anställd på Kamstrup jobbar du på ett företag som tar ansvar för kvalité, miljö och samhälle i stort. Ett stabilt och hälsosamt bolag där både tid och resurser finns för att växa och jobba med nyutveckling.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk projektledare kommer du att driva projekt tillsammans med projektledaren. Du ansvarar för projektering av mätinfrastruktur, driftsättning, analys och utbildning av installatörer och systemanvändare. Beroende på vad kunden har för behov kommer du att jobba brett med alla Kamstrups produkter. Under ett pågående projekt ansvarar du för:

  • Projektering och uppföljning av kommunikation
  • Driftsättning och kvalitetssäkring av mätvärdesinsamling
  • Utbildning av mätarinstallatörer
  • Utbildning i systemet för användarna ute hos kund 
  • Samordna arbetet med IT-ansvarig
  • Riskhantering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du jobbar tätt tillsammans med projektledare och IT-ansvarig under hela projektet men du driver dina uppgifter självständigt. Du har många kontaktytor, både externt och internt och projekten pågår ofta mellan 1-4 år.

Rollen är på heltid måndag-fredag under kontorstider, med möjlighet till flextid för att få ihop livspusslet. Du sitter tillsammans med projektledarteamet i Täby, norr om Stockholm. Du kommer också ha några obligatoriska resor varje månad, främst inom Sverige men det förekommer även resor inom Norden.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi att du har relevant utbildning inom IT, projektledning eller el samt några års arbetslivserfarenhet i stora tekniska organisationer. Har jobbat med mätvärdesinsamling på något sätt innan, så skulle det ge goda förutsättningar att lyckas i den här rollen! Har du dessutom el-behörighet och tidigare erfarenhet av att ha jobbat i projektform eller med IT-integrationer så är det väldigt meriterande. Du bör ha goda kunskaper i MS Excel  och vi ser gärna att du tidigare jobbat med Windows server / Active Directory.

I och med att det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

Som person ser vi att du har ett stort teknikintresse och trivs att jobba med frihet under ansvar. Du kommer ha varierande dagar och ansvarar själv för att strukturera ditt arbete på ett bra sätt utifrån projektets tidsplan. Som teknisk projektledare kommer du att utbilda kunderna inför driftsättning och i användningen av systemet, så det krävs att du är en god kommunikatör och har förmågan att skapa goda kundrelationer.

Låter det här som en passande roll för dig? Här får du användning för din el-behörighet, utlopp för ditt teknikintresse och utveckling av din projekterfarenhet. Välkommen med din ansökan!

Kamstrup

Kamstrup

Kamstrup är en världsledande tillverkare av systemlösningar för smart energi- och vattenmätning. Genom vårt ledarskap, expertis och passion för partnerskap, tänker vi alltid framåt när det gäller att skapa en ljusare energiframtid; en som förbättrar resultatet för varje kund, samtidigt som man skapar ett beständigt värde för de samhällen som våra kunder betjänar.

Arbetsgivare Kamstrup
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-27
Therese Goldring
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Enhagsslingan 2, Täby