TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk projektledare till MagComp

Trivs du i det mindre företaget? Vi söker nu en Projektledare till MagComp i Furulund

MagComp AB levererar kompletta induktionsuppvärmningssystem till tillverkningsindustri inom områden som livsmedels-, laminerings- och stålindustrin. MagComp står inför en tillväxtfas och behöver förstärka teamet med en projektledare med ansvar för leverans av våra induktionsuppvärmningssystem. Vi söker dig som trivs med att jobba på ett mindre företag med en bredd av arbetsuppgifter. Varmt välkommen med din ansökan

Ditt anställningserbjudande

Din roll som projektledare blir att koordinera funktionerna så att systemen når kund i tid och möter förväntningarna. Teamet är ingenjörer och tekniker med lång erfarenhet av försäljning, dimensionering, konstruktion, produktion och installation av världens mest effektiva induktionsuppvärmningssystem.
På MagComp hjälps vi åt att skapa bra förutsättningar för att lösa våra respektive uppgifter till gagn för våra kunder och oss själva i företaget. Sådana förutsättningar kan exempelvis vara öppenhet och delaktighet i helheten, kompetensutveckling, flexibilitet i arbetstider och arbetsplats.

Betald mobil
Betald mobil
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Projektledarens ansvar är att samordna interna och externa konstruktions- och tillverkningsprocesser för induktionsvärmningssystem. Funktionen av arbetet är att leverans och installation av beställda produkter/system sker i enlighet med orderbekräftelse, och i enlighet med upprättad projektplan. 

Värt att veta

Tjänsten är placerad vi MagComps kontor i Furulund.
Resor kan förekomma inom Europa.

 

Våra förväntningar

Sannolikt så är du Ingenjör i botten med en bakgrund inom elektroteknik eller maskinteknik och är en erfaren projektledare. Du har erfarenhet av inköp, kund- och leverantörskontakter inom det tekniska området.
Du har ett stort intresse för teknisk utveckling, produktutveckling och har fördelaktigt kunskap om systembyggnation, elsystem, elektronik. Har du erfarenhet från en internationell miljö så är detta mycket meriterande. Du trivs i det mindre företaget och har en prestigelös inställning. Vi ser även att du är en strukturerad person som har god erfarenhet av att arbeta med tidsplaner, mål och uppföljning av dessa. Du är en god relationsbyggare och god kommunikatör som är van att arbeta i team. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och i skrift. 

Alla lediga jobb