TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk projektledare till Örebro

Är du projektledare med erfarenhet av att leda tekniska projekt inom IT? Vi söker en konsult till ett längre uppdrag i Örebro.

Nu har vi ett spännande och långt konsultuppdrag för dig som är en erfaren teknisk projektledare inom IT! En möjlighet att leda och genomföra utmanande förändringsprojekt inom teknikområdet hos en stabil och innovativ organisation.

Har du erfarenhet som projektledare och har erfarenheten av att leda förändringsprojekt? Bra! Just denna organisation skall gå igenom ett IT-transformationsinitiativ där du med din precision och expertis har stor möjlighet att bidra till en smidig och effektiv process.

Låter det spännande? Vänta inte med din ansökan. Vi hanterar urval löpande och kan komma stänga annonsen tidigare vid rätt kandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vid vissa uppdragsförfrågningar kan vi tyvärr inte gå ut med kunden i ett inledande skede. Men givetvis får du mer information senare i processen.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du 

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att: 

Värt att veta

Detta är ett längre konsultuppdrag med start 2024-01-01 fram till 2024-12-31. Du kommer vara anställd av oss på TNG men arbeta för och placerad hos vår kund i centrala Örebro. 

 

Våra förväntningar

Vi söker en driven och erfaren projektledare med stark personlighet och förmåga att driva tekniska förändringsprojekt inom IT-infrastruktur. För detta konsultuppdrag förväntas du uppfylla ett antal obligatoriska krav, inklusive en certifiering inom ITIL samt omfattande erfarenhet av att leda tekniska projekt som involverar IT-infrastrukturella förändringar inom områden som server, nätverk, datalagring och datahallar. Dessutom bör du ha dokumenterad erfarenhet av att etablera nya datacenter samt att leda transformationsprojekt. Din kompetens att leda arbete med kravspecifikationer och hantera större och komplexa upphandlingar inom IT-drift enligt LOU är avgörande.

För att utmärka dig ytterligare bör du ha en gedigen teknisk förståelse av IT-infrastruktur och IT-drift, samt erfarenhet av ledande befattningar inom större företag eller myndigheter. Erfarenhet av att driva projekt inom offentlig verksamhet och att leda andra projektledare/koordinatorer är också starkt meriterande. Din förmåga att genomföra nyttoberäkningar och skapa effektiva avtalsdokumentationer samt att driva framgångsrika avtalsförhandlingar kommer att bidra till din framgång i rollen.

Alla lediga jobb