TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk projektledare till SEK Svensk Elstandard

SEK Svensk Elstandard i Stockholm söker en teknisk projektledare med fokus på tekniska standardiseringsområden. Läs mer nedan.

Har du studerat och/eller arbetat inom tekniska industrier och trivs i en roll med många kontaktytor? Motiveras du av att få "göra skillnad", är driven och trivs i innovativa miljöer? Då kan denna tjänst vara något för dig! SEK Svensk Elstandard söker nu en teknisk projektledare som ska ansvara för att sprida kännedom om SEK Svensk Elstandard och nyttan med standardiseringen inom nya teknikområden. Låter det intressant, välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Det tekniska arbetet på SEK handlar nu mycket om energiomställningen och elektrifieringen, ett arbete som du kommer att vara involverad i och påverka inom ramarna för SEKs uppdrag som standardiseringsorganisation. Detta arbete syftar till att i förlängningen nå de klimatmål som är satta för Sverige.

Som teknisk projektledare hos denna trygga arbetsgivare erbjuds du fina förmåner som; flexibla arbetstider, chans till remote-arbete och 6 veckors semester. 

Utöver ovanstående får du också i rollen som teknisk projektledare arbeta med varierande arbetsuppgifter under stort eget ansvar. Du kommer få utveckla nya arbetsformer och metoder för att få in nya intressenter till SEKs verksamhet, både självständigt och tillsammans med övriga anställda.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Massage
Massage

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter relaterade till standardisering och deltagarrekrytering:

Arbetsuppgifter relaterade till strategisk utveckling och intressentengagemang:

Arbetsuppgifter relaterade till intressentkommunikation:

Arbetsuppgifter relaterade till självständigt arbete och samarbete:

Värt att veta

På huvudkontoret i Kista, Stockholm, är det idag 16 stycken anställda som blir dina kollegor. Du sitter tillsammans med dom i lokalen som är placerad i Kista. Som tidigare nämnt finns möjlighet till remote-arbete, SEK värdesätter dock en god företagskultur samt gott samarbete och uppmuntrar sina anställda till att utgå från kontoret. 

Du erbjuds i första hand en provanställning eller en projektanställning med möjlighet till tillsvidareanställning men flexibilitet för andra anställningsformer finns om rätt förutsättningar ges. Fast lön utgår under anställningstiden med start enligt överenskommelse. Arbetet sker i huvudsak på kontorstid, men det kommer förekomma resor inom Sverige för både mässor och uppsökande verksamhet. Anställningen utformas med mentorskapsassistans anpassade utifrån den rekryterades tidigare erfarenheter och tekniska kunskaper.

Våra förväntningar

Som person är du strukturerad med hög drivkraft och har en innovativ förmåga samt en social framtoning. Du kan kommunicera och entusiasmera andra, inklusive vid presentationer för större grupper. Du är självgående med hög ambition att uppnå positiva resultat samt har förmågan att bedriva proaktivt arbete med att nå ut till både större och mindre företag. Med din framträdande sociala, driftiga, positiva och prestigelösa attityd har du en stark kommunikativ förmåga. Vi ser också att du har ett intresse, kunskap och engagemang inom elektroteknik, särskilt inom nya teknikområden och "smarta" tekniker. Det är även av stor betydelse att du besitter en utmärkt skriftlig förmåga.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du:

Alla lediga jobb