TNG
Teknisk projektledare till Transdev

Teknisk projektledare till Transdev

Teknisk Specialist med projektledaregenskaper till Transdev

Arbetsgivare Transdev
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-01
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Lunchförmån Lunchförmån
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Dana Jennerström
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Teknisk Specialist med projektledaregenskaper till Transdev

Är du Teknisk specialist med erfarenhet av projektledning inom fordonsteknik, leverantörsstyrning och ett LEAN-baserat arbetssätt kan du vara den vi söker?
Som Teknisk specialist hos Transdev kommer du få möjlighet att leda och styra projekt inom samtliga våra fordonsslag som tåg, spårvagn, buss och båt och där ditt huvudfokus kommer vara inom området tåg. Du får en central roll i ett företag vars ambition är att driva utvecklingen i branschen, bidra till samhällsnyttan och bli ännu starkare aktör inom tåg och transportlösningar.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av ett internationellt bolag som är inne i en expansiv fas, med god lönsamhet och som verkligen satsar på sina medarbetare. Vi har varit inne i en intensiv anbudsfas där vi nu går mer mot att arbeta med optimering av teknik, utveckling av underhållsarbetet och effektivisering av våra affärer där din roll kommer ha en nyckelfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett persontransportföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka resandet i kollektivtrafiken.

Du erbjuds en spännande roll genom att du kommer ha ett självständigt ansvar för ditt fordonsslag som är tåg men du kommer även att arbetat med våra övriga fordon som spårvagn, buss och båt i nära samarbete med dina kollegor inom Asset Management. Tillsammans bidrar ni till en fortsatt stark tillväxtresa för Transdev, bättre transportlösningar för resenärer runt om i landet, samt ökning av användandet av kollektivtrafik inom tåg, buss och båt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Teknisk specialist kommer du leda och driva projekt inom bl.a. anbud-, trafikuppstart och nedläggningar- såväl som utvecklingsprojekt och bidra med din expertiskunskap inom fordon. Som projektledare kommer du har ett helhetsansvar för tidplaner, leverans, riskhantering och följa upp de ekonomiska resultaten. Du kommer även arbeta med förvaltningsuppdrag genom att avdelningen är en process-supportfunktion till verksamheten. Vidare kommer du bidra med din tekniska expertis kring det tekniska underhållet och med teknisk dokumentation. I din roll som specialist kommer du ha ett nära samarbete med våra inköpare där du kommer delta i kravställning och leveransförhandlingar med våra leverantörer såväl som att utvärdera nya leverantörer. Du har en varierande vardag med mycket kontaktytor externt så väl som internt.

 Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära: 

  • Ansvara för projektgenomförande med både helhets- såväl som delansvar för att projekten leds och drivs framåt i samarbete med dina närmsta kollegor såväl som i cross-funktionella team.
  • Att arbeta med ständiga förbättringar genom att utveckla organisationen, rutiner, processer och metodiker.
  • Att som Teknisk specialist leda delprojekt inom området teknik i anbudsprocesser för de olika fordonsslagen från start till mål.
  • Etablera kontakt och samarbete med leverantörer vid upphandling av fordon och tekniskt underhåll.
  • Löpande kvalitets- och förbättringsarbete inom teknik, säkerhet och ISO.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Teknisk specialist kommer du arbeta i en bransch som ständigt utvecklas och som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion genom att erbjuda hållbara lösningar för att öka resandet inom kollektivtrafiken. Du kommer att tillhöra vår avdelning Asset Management och rapporterar till chefen för Teknisk Underhåll. Du utgår från Transdevs kontor i Bromma och det kan förekomma resor till Transdevs övriga lokaliseringar i Sverige samt underleverantörer som finns både i Sverige och utomlands. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina närmaste kollegor såväl som övriga funktioner på Transdev.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

 För den här rollen ser vi att du har en teknisk eftergymnasial utbildning. Du har gedigen erfarenhet av teknisk projektledning och vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet från järnväg eller tunga fordon. Du är van vid att självständigt driva stora projekt som sträcker sig över längre tid, där du både har den tekniska kunskapen och det affärsmässiga tänket i alla led. Ett starkt säkerhets- och kvalitetstänk och god förståelse för tungt och tekniskt underhåll och vad som krävs för att bli en stark aktör inom tåg och järnväg är viktigt för att kunna bli framgångsrik i denna tjänst. Har du ett LEAN baserat arbetssätt så ser vi det som positivt.

Som person ser du självledarskap som en självklarhet och du har förmågan att driva och leda ditt arbete framåt samt du tar stort eget ansvar för ditt arbete och dina mål. Rollen är bred och varierande så du bör vara en kreativ problemlösare och den som ofta ser lösningar även utanför boxen. Du är analytiskt lagd men har inga problem att gå in i en operativ roll när det behövs.

Letar du efter ett arbete där du får användning för dina tekniska kunskaper så väl som din förmåga att projektleda? Vill du bli en del av ett marknadsledande företag med spännande tillväxt där du blir en central spelare med mycket eget ansvar?

Välkommen med din ansökan!

 

Transdev

Transdev

Transdev Sverige med ca 6 500 medarbetare ingår i koncernen Transdev Group, som driver persontrafik och skapar integrerade transportlösningar i 18 länder. Varje dag möjliggör våra 80 000 medarbetare mer än 11 miljoner effektiva, smidiga och miljövänliga resor världen över. Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Vi förenar människor och knyter samman samhällen. Det gör vi genom att driva persontrafik och skapa integrerade transportlösningar över hela världen. Vi eftersträvar långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, samt en strävan mot de säkraste och mest innovativa transportlösningarna. Vi är ett engagerat team som hjälper människor genom att möjliggöra mobilitet. Vår vision är ett samhälle där alla - alltid och överallt - ska ha tillgång till de bästa transportlösningarna. Inom Transdev finns ett stort engagemang för att skapa en säker och modern persontrafik anpassad efter de lokala behoven. Företaget deltar i en rad olika utvecklings- och forskningsprojekt och driver även egna projekt för att utveckla framtidens kollektivtrafik. Våra värderingar ”Handling, Ansvar, Nytänkande och Samspel”, styr vår vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet.

Arbetsgivare Transdev
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-01
Dana Jennerström
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Fredforsstigen 22, Bromma