TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk projektledare till vårt konsultnätverk

Är du projektledare och vill bli en del av TNG Tech-nätverket i Västerås? Få möjlighet att jobba som konsult inom ditt område

Är du projektledare med erfarenhet av tillverknings- eller processindustrin? Letar du efter uppdrag där du får utnyttja din tekniska kompetens? Då har vi det perfekta tillfället för dig! TNG Tech söker projektledare till vårt nätverk. Vi har etablerade samarbeten med framgångsrika företag inom en mängd olika branscher, inklusive gruvnäring, process- och tillverkningsindustri samt Life science. Som konsult hos oss får du möjligheten att använda din expertis inom projektledning och bidra till framgångsrika resultat. Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att ha en central roll där du leder och driver projekt från start till slut. Ofta fokuserar projekten främst på att effektivisera processer genom att tillämpa LEAN-principer, genomföra förbättringsarbete och utveckla verksamheten.

Du kommer att ha ansvar för att hålla projekten på rätt kurs, uppnå deadlines och säkerställa hög kvalitet. Samarbetet med andra funktioner och externa resurser är viktigt, och du kommer att behöva samordna resurser och säkerställa effektiv kommunikation inom teamet och gentemot intressenter.

Som projektledare spelar du en viktig roll i spännande projekt, bidrar till företagens framgång och utvecklar dig som konsult. Ta chansen att vara en del av vår framgångsrika verksamhet och fortsätta din professionella tillväxt med oss.

 

Värt att veta

Som konsult på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri och rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

Vi letar efter dig som är en utbildad ingenjör eller har likvärdig arbetslivserfarenhet. För att passa in i rollen behöver du ha några års dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda tekniska projekt. Du är självsäker inom ditt kompetensområde och har en stark önskan att kontinuerligt utveckla både dig själv och den verksamhet du är involverad i. Du har även:

Du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga och förmågan att bygga relationer både internt och externt.

Alla lediga jobb