TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk Säljare inom VA region Norrland till SKT

Brinner du för teknik, försäljning och kundkontakt? Skandinavisk Kommunalteknik söker nu en Teknisk Säljare inom VA!

SKT erbjuder dig en spännande och självständig roll där du är med och påverkar Sveriges miljö och hållbarhet samtidigt som du både skapar nya affärsmöjligheter och utvecklar affären i norra Sverige. Vill du vara med och bryta ny mark i Norrland hos Skandinaviens största leverantör av tryckavloppssystem?

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos SKT är medarbetarna företagets viktigaste tillgång! Du kommer till en stabil organisation med hög kompetens och snabba beslutsvägar där man stöttar och hjälper varandra för att nå gemensamma mål. Du får ett spännande kontaktnät och har tryggheten av att ha en kunnig och professionell organisation i ryggen.

Jobba hemma
Jobba hemma
Tjänstebil
Tjänstebil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Bonus
Bonus

Dina arbetsuppgifter

I arbetet som Teknisk Säljare / Projektledare kommer du att genomföra kundbesök, VA-utredningar, dimensionera/projektera samt offerera och driva igenom affärer. Försäljningen är ofta projektrelaterad och kunderna är framför allt kommuner, samfälligheter, grossister och konsulter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Du kommer arbeta självständigt men i samarbete med de andra i teamet. Teamet i Stockholm består idag av 3 projektledare, 2 innesäljare samt 2 på support/eftermarknad och du rapporterar till Regionchef Mellan/Norr. Du utgår från din bostadsort inom distrikt Norr. Resor om cirka tio övernattningar per år förekommer, varför B-körkort är ett krav.

Våra förväntningar

Vi tror att du i dina tidigare roller har arbetat med en kombination av teknik och försäljning och gärna i projektform, där ditt affärsmannaskap har varit avgörande för din framgång. Kanske har du jobbat inom konsultledet.

Vi söker dig som:

Som person är du social, öppen och empatisk. Du driver och planerar ditt arbete noggrant och har lätt för att kommunicera både internt och med kunder. Du motiveras av att planera din tid självständigt och har uthålligheten att jobba mot resultat på lång sikt. Du arbetar strukturerat och har vana av att hantera flera parallella uppdrag. För rollen krävs det att du behärska både svenska och engelska flytande, i både tal- och skrift.

Alla lediga jobb