TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk säljare till EcoGuard i Norrköping

Vi söker en resultatdriven och teamorienterad säljare med erfarenhet från B2B till EcoGuard.

Har du ett intresse för teknik och erfarenhet från försäljning? Vill du arbeta med produkter och tjänster som hjälper kunder att nå sina hållbarhetsmål? Bra! Då kan du vara den tekniska säljaren vi söker för expansiva EcoGuard. EcoGuard arbetar för att ge sina kunder en högkvalitativ överblick över sitt fastighetsbestånd med mätning inom bland annat områdena energi, vatten och temperatur.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På EcoGuard får du arbeta på ett företag som är i absolut framkant av sin bransch. Tillsammans med en erfaren och kunnig säljare bearbetar ni kunder i Östra Sverige.

Tjänstebil
Tjänstebil
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta i en väl upparbetad region där det finns stor möjlighet till stöttning från befintlig säljare i regionen. EcoGuard har starka relationer och avtal med bl a HSB och Riksbyggen där du som ny säljare kommer att ta över ansvaret för samt fortsätta skapa långsiktiga samarbeten med. I rollen som säljare har du ett fokus på den privata sektorn så som bostadsrättsföreningar. Du har också kontakt med förvaltare, fastighetschefer, drift- och energiansvariga samt hantverkare, konsulter och solcellsföretag.

Som teknisk säljare kommer du att leverera och integrera produkter och tjänster till kunders fastigheter och fastighetssystem. Du kommer kontinuerligt att vara en stöttepelare för dina kunder inom fastighetsbranschen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då EcoGuard ständigt utvecklar och utökar sin produkt och tjänsteportfölj är rollen som säljare på EcoGuard full av möjligheter till kompetenshöjning och nya utmaningar.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en erfaren säljare, gärna från produktförsäljning och/eller systemförsäljning. Då EcoGuard erbjuder kundanpassade lösningar behöver du en grundläggande teknisk kunskap. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du är van användare av Excel och CRM-system.

Du är en uthållig relationsbyggare och lyhörd för dina kunders behov. Som person är du ansvarstagande och har ett systematiskt arbetssätt. Vidare så är du resultatorienterad och drivs av alla delarna i säljprocessen.

Alla lediga jobb