TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk Säljare till Leco Nordic i Stockholm

Nu söker vi en relationsskapande teknisk säljare med stor teknisk förståelse till LECO Nordic i Stockholm!

Är långsiktiga kundrelationer och möjligheten att vara tekniskt rådgivande i en säljroll något som låter intressant? Hos LECO kommer du till ett stabilt, internationellt företag med ett välkänt varumärke där du kommer att driva värdeskapande kundrelationer. Dina kunder verkar inom Sveriges basindustri, främst stålindustrin och bolaget karaktäriseras av samarbetsvilja och stolthet över att kunna erbjuda analysinstrument och service av högsta kvalitet. Tillsammans gör vi skillnad för människor.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du erbjuds en självständig roll med ansvar för kunder i Sverige, där LECO är marknadsledande inom sitt område. Du arbetar såväl taktiskt som operativt med att utöka affären hos befintliga kunder men kommer även att etablera LECOs erbjudande hos nya kunder. Du får ett spännande kontaktnät och har tryggheten av att ha en kunnig och professionell organisation i ryggen.

 

 

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Ny Teknik
Ny Teknik
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Bonus
Bonus

Dina arbetsuppgifter

På LECO vill vi skapa långsiktiga kundrelationer och vi har ett nära samarbete med kunden genom hela försäljningsprocessen och agerar konsultativt för att skapa trygghet och förtroende. Som teknisk säljare kommer du därför aktivt arbeta för att skapa och utveckla affärsmöjligheter. Du har stort fokus på att skapa värde för våra kunder. Du är med och sätter säljstrategin samt arbetar taktiskt och operativt mot tydligt uppsatta mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att: 

Värt att veta

På LECO blir du del av det amerikansk ägda familjeföretagets nordiska del och på kontoret i Stockholm har du 15 kollegor varav två är säljare som täcker andra geografiska områden i Norden. Arbetskulturen är familjär och välkomnande och på LECO stöttar vi varandra för att nå både individuella och gemensamma resultat.
Kontoret ligger i Täby, norr om Stockholm. Eftersom vi har hög närvaro hos våra kunder ska du även räkna med att du har ca 80 resdagar per år. Det ger dig en möjlighet att komma både våra instrument och våra kunder närmare.

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

 

Du är strukturerad, självgående och lösningsorienterad. Du är inlyssnande och har lätt för att skapa långvariga relationer. Trots en stabil och återkommande kundbas hos LECO ser du även fram emot möjligheten att bryta ny mark och utöka kundbasen. Du är kommunikativ och har lätt för att anpassa din kommunikation till både person och situation. Du motiveras av att följa kunder under en längre säljcykel där du bygger förtreoden och arbetar nära kunden för att utveckla samarbetet.

Alla lediga jobb