TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk säljare till Wöhner i Malmö

Ta chansen och bidra till Wöhners expansion på den nordiska marknaden - vi söker en teknisk säljare till Malmö!

Vill du arbeta med teknisk försäljning på ett expansivt, innovativt och familjeägt företag? Wöhner växer och expanderar nu på den nordiska marknaden och förstärker säljstyrkan med en teknisk säljare i region syd. Här får du möjlighet att erbjuda kunder inom eldistribution, automationsindustrin och förnybar energi skräddarsydda lösningar. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir del av ett innovativt och expansivt företag med en familjär kultur. Du får chans att arbeta med ett starkt varumärke inom eldistribution som strävar efter att ta fram kvalitetsinriktade och kundunika lösningar. I rollen som teknisk säljare kommer du arbeta för att etablera och utveckla kundrelationerna i södra Sverige. Kunderna är bland annat skåpbyggare och konsultbolag. Tack vare Wöhners utvecklingscenter i Tyskland och deras fokus på innovativa lösningar har du möjlighet att skräddarsy produkter efter kundens behov. Du kommer att arbeta nära försäljningschefen i Norden samt det europeiska teamet där stöttning kring försäljningsadministration samt marknadsföring finns.

Flextid
Flextid
Ny teknik
Ny teknik
Tjänstebil
Tjänstebil
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att utgå från det nystartade kontoret i Malmö, men resor är en naturlig del av arbetet och kommer ske inom södra Sverige (från Skåne upp till Jönköping/Göteborg) samt Danmark. Antalet övernattningar per år uppskattas till ca 50. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som teknisk säljare på Wöhner krävs ett tekniskt kunnande inom el/automation för att i dialog med kund kunna skapa tekniska lösningsförslag. I grunden har du en gymnasial utbildning inom el och ett teknisk intresse inom el/automation. Du har flerårig erfarenhet av teknisk försäljning och har ett relationsinriktat sätt. Du är affärsdriven och prestationsinriktad. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en förmåga att lägga upp dina arbetsveckor på ett effektivt sätt.

Då du kommer att arbeta med kunder på den svenska marknaden och samarbeta med kollegor inom Europa krävs språkkunskaper inom både svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett CRM-system och dina kunskaper inom Office-paketet är goda.

Alla lediga jobb