TNG
Teknisk säljledare till EcoGuard i Örebro

Teknisk säljledare till EcoGuard i Örebro

Teknisk säljledare med ansvar för att utveckla affärskoncept och paketering av produkter och tjänster.

Arbetsgivare Ecoguard AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-11-21
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Tedsjö
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Teknisk säljledare med ansvar för att utveckla affärskoncept och paketering av produkter och tjänster.

Har du ett intresse för ny teknik och är resultatdriven? Vill du arbeta med produkter och tjänster som hjälper kunder att nå sina hållbarhetsmål? Bra! Då kan du vara den tekniska säljledaren vi söker till innovativa och expansiva EcoGuard. EcoGuard arbetar för att ge sina kunder en högkvalitativ överblick över sitt fastighetsbestånd med mätning inom bland annat områdena energi, vatten och temperatur.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På EcoGuard får du arbeta på ett företag som är i absolut framkant av sin bransch. Du kommer till ett företag med ett starkt kundfokus och med ett stort medarbetarengagemang. Ecoguard genomsyras av korta beslutsvägar en entreprenörsanda och produkter av högsta kvalitet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Bolaget satsar nu på ett nytt segment med stor potential där din insats kommer vara central. Området kompletterar företagets befintliga affär på ett spännande sätt. Du kommer sitta på en nyckelposition där du har stora möjligheter att påverka din egen utveckling såväl som bolagets framgångar.

Du samarbetar med andra bolag inom koncernen (Fidelix) och du kommer att rapportera till VDn på Ecoguard. Rollen är bred och kommer innefatta att utveckla och driva konceptet, paketering och försäljning och inte minst att inspirera säljorganisationen att prestera i affären. Som säljledare kommer du att bygga upp en avdelning med säljare som ska bearbeta befintliga företagskunder och prospekts. Initialt kommer du att kartlägga marknaden och bygga upp en systematisk kundbearbetning. Kontinuerligt kommer du att utveckla företagets affärskoncept för att skapa både tillväxt och ökad lönsamhet. Du kommer också vara delaktig i uppbyggnaden av marknader utanför Sverige.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då EcoGuard ständigt utvecklar och utökar sin produkt och tjänsteportfölj är rollen som säljledare på EcoGuard full av möjligheter till kompetenshöjning och nya utmaningar.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en akademisk examen, gärna med inriktning inom teknik. Du har tidigare ansvarat för försäljning av tekniska produkter och tjänster. Det är meriterande om du har kunskap om digitala tjänster eller mjukvara kopplade till produkter/tjänster. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du säljinriktad och utvecklingsorienterad. Du har lätt för att skapa och etablera relationer med nya människor. För att lyckas i rollen har du en analytisk förmåga och trivs att arbeta i en bred roll. Du ska vara en inspirerande ledare som kan lyfta och stötta dina framtida medarbetare till att prestera och må bra på jobbet.

Ecoguard AB

Ecoguard AB

EcoGuard hjälper fastighetsägare att mäta, visualisera, åtgärda sina fastigheter för att minska sin energianvändning. Vi är den ledande och största aktören i Sverige inom individuell mätning och har installationer i fastigheter över hela landet. Våra lösningar är öppna och enkla att implementera i både nya och befintliga fastigheter. Vår kraftfulla molntjänst Curves gör det enkelt att presentera och analysera mätvärden åt fastighetsägare och driftpersonal.

Arbetsgivare Ecoguard AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-21
Maria Tedsjö
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet

Elementvägen 14, Örebro