TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk support på deltid till spännande företag

Vi söker nu flertalet som vill jobba extra med teknisk support till stort internationellt företag i Stockholm. Sök nu!

Tycker du om att leverera en högkvalitativ service samtidigt som du löser kunders problem? Har du ett intresse för teknik och utveckling samt vill lära dig mer? Vi söker nu flertalet medarbetare som vill jobba deltid inom teknisk support till ett spännande internationellt företag som jobbar för en grönare planet beläget i Sollentuna. Här får du möjligheten att ta dig en en flexibel tjänst som även ger dig sommarjobb 2019. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjligheten att jobba på ett företag som, med sin produkt, på riktigt gör skillnad för klimatet. Detta är perfekt för dig som är pensionär, studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett flexibelt extrajobb. Du får vara en del av att team med ett stort ansvar för den service som företaget erbjuder sina kunder. Här får du chansen att utvecklas både som person och i din professionella roll. Inledningsvis kommer du att få en ordentlig introduktionsutbildning.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som teknisk support kommer du att:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten kommer att inledas med en gedigen introduktion som kommer att ske heldagar onsdagar och torsdagar, det finns även möjlighet till att gå halvdagar. Där efter kommer du att jobba vid behov. Under sommaren 2019 har du möjlighet att jobba heltid. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Sollentuna med goda kommunikationer. Start är tänkt i januari och arbetstiderna är under heldagar 7.30-16.30.

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi att du:

Som person är serviceminded och trivs att jobba i ett tight team med ett öppet klimat. 

Alla lediga jobb