TNG
Teknisk support till ActiWay i Stockholm!

Teknisk support till ActiWay i Stockholm!

Nu förstärker ActiWay i Stockholm försäljningsavdelningen med en spännande roll inom Teknisk support. Läs mer och sök redan idag!

Uppdragsgivare ActiWay
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-10-22
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Pernilla Ek
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Nu förstärker ActiWay i Stockholm försäljningsavdelningen med en spännande roll inom Teknisk support. Läs mer och sök redan idag!

Har du ett tekniskt intresse och brinner för att arbeta med service och support? Lockas du av en bred roll med fokus på kunder och support inom det tekniska området? Skulle du trivas i en tjänst där du ansvarar för att supportera ActiWays kunder samtidigt som du också stöttar försäljningsavdelningen internt? Är du kommunikativ och känner dig trygg i att hantera många ärenden parallellt? Har du dessutom tidigare erfarenhet av en likande roll inom teknisk support? Då är det dig vi söker, läs mer och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ActiWay har marknadens smidigaste system för hantering av friskvårdsbidrag och andra hälsoförmåner. Tjänsten är en spännande roll inom Teknisk support hos ett modernt och växande företag, som erbjuder en innovativ digital produkt för hantering av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. ActiWay är inne i en expansiv fas vilket innebär att en uppskattad kollega nu går vidare till en ny roll internt. I samband med detta söker vi nu en ny medarbetare som är redo att axla den viktiga och centrala rollen inom teknisk support.

Här får du en möjlighet att vara delaktig i utvecklingen i ett familjärt och innovativt företag. På ActiWay är beslutsvägarna korta och samarbete står alltid högt på agendan. Du blir en del av ett härligt gäng som i Stockholm består av 25 glada kollegor. Som fast anställd erbjuds du fina förmåner och givetvis ett generöst friskvårdsbidrag. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att på sikt utvecklas vidare inom företaget.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Teknisk support arbetar du brett med att supportera kunder över hela Sverige. Samtidigt stöttar du också den interna försäljningsorganisationen i tekniska frågor kring portalen. 

Dina arbetsuppgifter fokuserar främst på implementation och kundstöd:

Implementation:

  • Ansvara för implementationer av nya kunder och personallistor
  • Utreda tekniska förutsättningar i samband med nya eller förändrade avtal
  • Vid behov medverka vid kundmöten i samband med kundimplementeringar

Kundstöd/säljstöd

  • Supportera kunder administrativt vid personaluppdateringar med avvikande rutiner
  • Supportera och serva kunder i alla typer av ärenden rörande portalen
  • Stötta säljorganisationen i frågor av teknisk karaktär
  • Vid behov även vara behjälplig i våra allmänna supportkanaler 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I denna roll kommer du att rapportera till försäljningschefen och bli en del av försäljningsavdelningen som består av ytterligare nio kollegor, som tillsammans driver försäljningsarbetet för att bygga och utöka ActiWays nätverk av kunder. Rollen innebär många kontaktytor internt, men framförallt externt där du jobbar brett med att supportera kunder över hela Sverige.

Tjänsten är på heltid med start omgående enligt överenskommelse. Du jobbar kontorstider 8-17 med möjlighet till flex. De första 3 månaderna kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter för en fast tjänst. Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har lägst en gymnasial utbildning, ett stort tekniskt intresse och brinner för att arbeta med support. För att lyckas i rollen har du systemvana samt mycket goda kunskaper i Excel, då tjänsten innebär implementering av kunder och stora personalfiler till ActiWays portal. För att lyckas i rollen har du ett stort kundfokus samt är noggrann och ansvarsfull. Vi lägger också stor vikt vid att du är kommunikativ samt professionell i dialogen med kunder. Tidigare erfarenhet av en teknisk support där du hanterat kunder via telefon, mail och web är starkt meriterande för rollen. Har du erfarenhet eller insikt i friskvårdsbranschen är även detta ett plus, men framförallt söker vi dig som har ett starkt kundfokus och känner dig trygg att supportera kunderna inom det tekniska området. samt har drivet och viljan att fortsätta lära och utvecklas. I den här rekryteringen lägger vi därför stor vikt vid din personliga lämplighet. Ett krav för rollen är dock att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

ActiWay

ActiWay

Friskvård och hälsoförmåner, ActiWay är en digital hälsoportal som gör det enkelt för arbetsgivare att erbjuda och administrera hälsoförmåner till sina anställda. Med ActiWay sparar arbetsgivaren mycket tid och pengar och får en tydlig överblick över den allmänna hälsan på arbetsplatsen – som vi kan se ökar – efter ett införande av ActiWay. ActiWay är i ständig tillväxt sedan starten 2005, och under våren 2020 blev ActiWay en del av ePassi Group. Idag har ActiWay drygt 400 kunder, över 320 000 användare, och fler än 8000 hälsoleverantörer som är kopplade till portalen. Tillsammans är ePassi och ActiWay den ledande aktören i Norden inom hälsoförmåner med totalt över en miljon användare. På kontoret i Stockholm, som är beläget nära Odenplan, arbetar 25 personer som alla är med och bidrar till kontorets sällsynt trevliga stämning. I Sverige har bolaget också kontor i Trollhättan med 9 medarbetare. Det finns ett tydligt ledarskap, trygga förmåner och med ePassi och ActiWays ständiga tillväxt är utvecklingsmöjligheterna stora och arbetsuppgifterna varierande och utmanade.

Uppdragsgivare ActiWay
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-10-22
Pernilla Ek
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Ynglingagatan 14, Stockholm