TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk support till företag i Göteborg

Till teknikföretag i Göteborg söker vi dig som vill bidra till vår kunds tekniska kundservice med din känsla för service.

I Göteborg söker vi nu dig som vill arbeta med att ge teknisk support och ta emot inkommande ordar från kunder. För dig som gillar att bidra med teknisk hjälp över telefon och gillar att ta dig an nya uppgifter finns här en chans för dig att omgående börja och bidra till vår kunds kundtjänstfunktion. Intresserad? Sök tjänsten idag då urval och tillsättning sker löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som kundtjänstmedarbetare hos vår kund har du en viktig roll då du gentemot kunderna är företagets ansikte utåt och bidrar med din rådgivning efter bästa förmåga.

Tjänsten hos vår kund är initialt ett konsultuppdrag där du efter sex månader kommer att bli anställd av vår kund. Något som vi tycker går helt i linje med vår vision om en hållbar arbetsmarknad. Under tiden du är konsult hos omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kunds kontor ligger i norra Göteborg och du kommer jobba i deras kundtjänst team. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan klockan 8:00-17:00, med viss möjlighet till flextid.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av teknisk kundtjänst. Vi ser att du trivs med att ha ett flexibelt arbete och kan prioritera emellan arbetsuppgifter då du kommer hantera flera kundärenden samtidigt. Du bemöter kunder efter bästa serviceförmåga med målet att alltid lämna ett gott intryck. Har du tidigare arbetat i SAP är det meriterande, men inget krav. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 

Alla lediga jobb