TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk support till LK Systems

Är du intresserad av hemelektronik och uppkopplade system? Vi söker en kundfokuserad person som ska arbeta med teknisk support!

LK Systems söker en entusiastisk person som vill jobba med elektroniska system för hemmet kopplade till våra VVS-produkter. I den här rollen så kommer du att arbeta med att stödja våra kunder och installatörer i ärenden kopplat till våra lösningar. Ditt intresse för hemelektronik och teknik är en viktig del för att vara motiverad i den här rollen och vi ser framemot att utbilda dig inom våra produkter och lösningar. Ditt gedigna intresse för att arbeta med kunder och service är viktigast för oss då du är en av LK systems representanter utåt. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder.

Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Självklart erbjuder vi tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Du kommer att få en gedigen upplärning hos oss för att bli kunnig inom våra produkter. 

Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

De som kontaktar dig kan vara allt från specialister inom VVS-området till privatpersoner. Arbetet är varierande, och som företagets representant utåt måste du trivas med nära kundkontakt, både via mejl och telefon. 

Du;

 

Värt att veta

Du rapporterar till Hans som är Hållbarhetschef och tjänsten är placerad på LK Systems kontor i Lockarp, Malmö. 

Våra förväntningar

Du:

Att sträva efter förbättringar och kontinuerlig utveckling motiverar dig. Du trivs med att samarbeta och lyssnar gärna på andras åsikter, då du tror på att det bästa resultatet uppnås genom gemensamt arbete. I denna position förväntas du ta eget ansvar och driva ditt arbete framåt och du känner dig bekväm med detta. Du strävar efter att erbjuda lösningar genom rådgivning till kunderna för att leverera den bästa möjliga kundservicen och har en god förmåga att interagera med olika individer och skapa relationer. Erfarenhet från branscher som arbetar med uppkopplade lösningar är meriterande.

Alla lediga jobb