TNG
Teknisk systemägare, digitala kanaler

Teknisk systemägare, digitala kanaler

UNICEF söker en teknisk systemägare med ansvar för digitala kanaler ur ett IT-perspektiv

Arbetsgivare UNICEF
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-17
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Dana Jennerström
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

UNICEF söker en teknisk systemägare med ansvar för digitala kanaler ur ett IT-perspektiv

UNICEF Sverige söker en teknisk systemägare som har stor operativ erfarenhet av att driva integrationsprocesser samt ansvara för system och tjänster inom CRM, Data Warehouse och Webb. Ta chansen att kliva på tåget som kommer ta verksamheten till helt nya platser! Digitaliseringen är ett högt prioriterat område för UNICEF Sverige och den här tjänsten erbjuder både operativt och strategiskt ansvar inom det arbetet. Fokus för rollen är digitalisering, CRM- och webbutveckling. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Organisationen präglas av respekt och samarbete där du förväntas ha ett initiativrikt arbetssätt och samtidigt får möjligheten att utvecklas och utöka dina yrkesmässiga färdigheter. Som systemägare kommer du jobba operativt och strategiskt med ansvar för drift, förvaltning, integrationer, säkerhet samt licenshantering. Vi erbjuder dig en spännande roll med stort handlingsutrymme.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som systemägare IT kommer du ansvara för arkitektur, förvaltning och support av tekniska plattformar kopplat till våra digitala kanaler och kringliggande tjänster och plattformar. Ansvaret ligger i att säkerställa att vi har rätt leverantörer, miljöer, processer och tjänster så att plattformarna är driftsäkra samt håller hög kvalitet kopplat till säkerhet. En av dina första uppgifter hos oss blir att se över alla våra system och tjänster och hur de mappar med varandra. Eftersom du har praktiskt erfarenhet av arbete med arkitektur för digitala kanaler kommer du bidra med det perspektivet i både stora och små projekt som är kopplade till organisationens digitaliseringsresa.

Du kommer framförallt:

 • Framtagande och underhåll av arkitektur kring våra plattformar.
 • Utveckling av tjänster kopplat till CRM och Data Warehouse.
 • Ansvarig för att följa upp SLA:er, dvs. ansvara för serviceavtal som anger vilken kvalitetsnivå en leverans ska hålla.
 • Ta fram och underhålla rapporter kopplat till drift av våra miljöer.
 • Underhåll och nyteckning av avtal kopplat till våra tekniska plattformar.
 • Stöd och medverkande i digitala utvecklingsprojekt
 • Kontinuerlig kontakt med våra leverantörer av system, teknik och utveckling
 • Medverkan i utveckling och roadmap för utveckling kopplat till Application Maintenance för våra digitala kanaler och kringliggande tjänster/plattformar.
 • Stöd och support för verksamheten i IT-relaterade frågor kopplat till digitala kanaler.
 • Budgethantering för system och tjänster.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir verksamhetens expert inom ditt område och agerar stöd och support för dina kollegor. Du kommer tillhöra den digitala avdelningen och ingå i ett Data & Tech team om 4 kompetenta personer och du rapporterar till Daniel Larsson, CDO på UNICEF i Sverige. UNICEF sitter i fina lokaler på Kungsholmen, tjänsten är på heltid med start snaras möjligt. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är mål- och resultatorienterad med ett strukturerat arbetssätt. Du är ansvarsfull, självständig och drivande. Vidare är du utåtriktad, relationsskapare och har en god samarbetsförmåga. Tjänsten kräver att du kan kommunicera och uttrycka dig tydligt på både svenska och engelska.

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, samt kunskap och intresse för digitala kanaler. Du har också god erfarenhet av att hantera och ansvara för förvaltning av komplexa tekniska miljöer för webb och CRM.

Vidare ser vi att du har:

 • IT/utvecklarbakgrund med goda kunskaper inom systemintegration och hantering av Data Warehouse.
 • Stor vana av att arbeta med IT-arkitektur och ansvar för drift och förvaltning av digitala tjänster.
 • Erfarenhet av att driva IT projekt.
 • Erfarenhet av upphandling och förhandling av IT tjänster.
UNICEF

UNICEF

UNICEF Sverige jobbar varje dag, året runt, för att barn ska få vara barn, här och nu – och i framtiden. Varje insats vi gör utgår från barnkonventionen och vårt mål är att varje barn oavsett vem man är och var man befinner sig ska få leva, utvecklas och ha möjligheten att nå sin fulla potential. Vi strävar efter en framtid där alla barns rättigheter har blivit verklighet och där UNICEF inte längre behövs.
Som en av 32 nationalkommittéer runt om i världen är vårt uppdrag att samla in pengar, påverka svenska beslutsfattare och informera och utbilda om barns rättigheter. UNICEF Sverige är en ideell förening. På vårt kansli i Stockholm arbetar cirka 50 personer. Generalsekreterare är Pernilla Baralt.
Läs mer på: www.unicef.se

Arbetsgivare UNICEF
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-17
Dana Jennerström
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

St Eriksgatan 46