TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk systemförvaltare till ICA Fastigheter

Vi söker en driven, lösningsorienterad person med sinne för långsiktigt hållbara tekniska lösningar till ICA Fastigheter.

Är du en kommunikativ teamspelare som vill vara med och skapa ett mer datadrivet arbetssätt på ett av Sveriges största fastighetsbolag? Vi söker dig som vill vara med och skapa förutsättningar för ICA Fastigheter att bidra till ett hållbart samhälle som Teknisk Systemförvaltare på ICA Fastigheter!

För denna tjänst kan du ha en placering i Solna eller i Västerås.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Fastigheter. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman vår befintliga fastighetsportfölj med innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de smarta och praktiska lösningarna som skapar de livfulla och hållbara platser som vi vill, både för kunder och medarbetare.

Friskvård
Friskvård
Träna på arbetstid
Träna på arbetstid
Ny Teknik
Ny Teknik
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen kommer man stå för den djupare IT tekniska kompetensen i gruppen med en vilja att ständigt lära mer till bolagets nytta.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är utbildad inom IT infrastruktur eller motsvarande. Du får gärna ha erfarenhet av att jobba med teknisk arkitektur och också gärna ha erfarenhet av fastighetsteknik. Du vill vara en del av det team som tillsammans jobbar för att förflytta ICA Fastigheter till ett Datadrivet arbetssätt, där din roll är att tillse att de tekniska förutsättningarna finns på plats och fungerar över tid. I dialog med verksamheten, vårt team och ICA Gruppens IT och IT säkerhet skapar vi långsiktigt hållbara lösningar för vår verksamhet, ICAs handlare och våra kunder. För att lyckas i rollen är det naturligt för dig att ständigt vilja utvecklas tillsammans med verksamheten och se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter i arbetssätt och lösningar. Rollen kräver att du talar och skriver svenska flytande.

Som person har du en god social förmåga och är duktig på att skapa och bibehålla relationer. Du är en positiv och driven person som tar ansvar, initiativ och har förmågan att se helheten. Vidare har du en förmåga att se och ta tillvara förbättringsmöjligheter samt har en medvetenhet när det gäller effektivisering och teknisk utveckling. Din förmåga att självständigt driva aktiviteter är av stor vikt, liksom ett personligt ansvar för dina leveranser i dialog med verksamheten och teamet.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Alla lediga jobb