TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Teknisk Webbanalytiker till Expressen i Stockholm

Gillar du att jobba i en föränderlig och inspirerande miljö som alltid ligger i framkant inom analys och utveckling?

Nu har du möjlighet att bli en del av Sveriges mest datadrivna mediehus! Expressen söker nu en Teknisk Webbanalytiker som gillar teamarbete, ett högt tempo och som har ett stort intresse av att utveckla sin tekniska kompetens och sin analytiska förmåga.

VI ERBJUDER DIG

Webbanalytikern tillhör Expressens analysteam som är den ledande analysavdelningen i mediesverige och består av 14 analytiker med kompetens inom tracking, webbanalys, konvertering, realtidsanalys, SEO, sociala medier, marknadsundersökningar, analys av tidningsförsäljningen och TV. Analysavdelningen arbetar korsfunktionellt med Expressens olika avdelningar - redaktion, utveckling, distribution och försäljning – i syfte att tillsammans bygga Sveriges mest datadrivna mediehus.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny teknik
Ny teknik
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du arbetar i ett av Expressens digitala utvecklingsteam som består av produktägare, utvecklare och UX-specialister. Du arbetar särskilt tight med produktägaren där ni tillsammans ansvarar för att teamet jobbar datadrivet och driver de digitala produkterna framåt.

MER OM DIG

Vi söker dig med ett tekniskt intresse som har tidigare erfarenhet av webbanalys och gillar att analysera data och dra tydliga slutsatser. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning och ett stort plus om du har arbetserfarenhet av:

Vi ser gärna att du har ett intresse för nyhetsbevakning och de digitala produkter som Expressen jobbar med. För att vara framgångsrik i rollen krävs att du är självgående, kan projektleda och har förmågan att genom din analys få igenom förändringar. Du älskar att arbeta i team och inspirera andra till att arbeta datadrivet.

Alla lediga jobb