TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Tekniskt intresserad medarbetare till vår verkstad

Har du ett stort teknikintresse och vill arbeta med finmekanik? Essilor i Spånga söker ytterligare medarbetare till sin verkstad!

Essilor utökar. Nu har vi rollen för dig som vill arbeta i ett innovativt globalt företag med stor marknadsandel. Essilor söker ytterligare en verkstadstekniker till Spånga. En roll för dig som är tekniskt intresserad och som trivs att arbeta i högt tempo. Som tekniker kommer du att arbeta praktiskt med finmekanik i en av deras viktigaste servicefunktioner. Låter det intressant? Sök idag!

Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Essilor levererar service och instrument till de flesta aktörerna på den svenska optikmarknaden och din roll är mycket viktig för företagets fortsatta framgångsresa. Du kommer till ett expansivt och branschledande företag med över 180 000 anställda i världen.

Essilor har en unik innovationsprocess med människan i fokus: Live Optics™. Kombinationen av Essilors hantverksmässiga expertis och de mest erkända ögonvårdsproffsen som partners gör det möjligt för företaget att leverera de bästa erfarenheterna och service som går långt utöver glas.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Bonus
Bonus

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Inslipningsavdelningen är en central del av vår verksamhet och en av våra viktigaste servicefunktioner.

Du kommer att få en gedigen introduktion och bli en del av ett team där du får hjälp och stöd av mycket kompetenta kollegor.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du är intresserad av att arbeta praktiskt inom det finmekaniska området. Vi ser gärna att du har erfarenhet från optikbranschen eller annan finmekanisk verksamhet. Om du inte har tidigare erfarenhet utbildar vi dig internt i såväl grundläggande optik, som våra processer. Som person är du noggrann, trivs att arbeta i team och tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Då vårt koncernspråk är engelska, vilket innebär att manualer och information är på engelska, kan du kommunicera på engelska i både tal och skrift.

Alla lediga jobb