TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

IT-support Specialist till Hilding Anders

IT-Supportspecialist till Hilding Anders International AB i Malmö

Brinner du för teknik och är redo att utvecklas i en serviceorienterad IT-roll där du får ha mycket kontakt med andra människor i en internationell organisation? Då är detta rollen för dig. Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Hilding Anders erbjuds du nu möjligheten att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö tillsammans med engagerade kollegor. Företaget satsar och du kommer i din nya roll att vara tekniskt operativ såväl som delaktig i planerande och genomförande av flera spännande IT-projekt. Välkommen att bli en del av ett kompetent team i ett internationellt och gemytligt företag med stor trovärdighet, stark framtidstro och högt tempo.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hilding Anders IT miljö i andra länder driftas av externa parter men din hjälp kan komma att behövas på plats vilket gör att resor kan förekomma.

På Hilding Anders har man ett starkt friskvårdstänk och gör mycket för att främja detta genom att vara aktiva tillsammans och deltager i olika evenemang. Man ser gärna att du delar intresset kring en aktiv livsstil.

Du rapporterar till IT/IS Manager.

VEM ÄR DU?

Som IT-Supportspecialist har du breda IT-kunskaper och erfarenhet av IT-baserade system. Du är van vid att arbeta självständigt och har tidigare haft ansvar för delar av IT-området i ett företag. Du har erfarenhet av att lösa IT-problem och har arbetat med användarstöd och ser det som en självklarhet att leverera god service.

Du har relevant utbildning inom området eller motsvarande yrkeserfarenhet och certifieringar.

Alla lediga jobb