TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Telesalesmedarbetare till Verisure i Linköping

Är du en tävlingsmänniska som vill visa vad du går för? Perfekt! Sök jobbet som innesäljare på Verisure i Linköping!

Här kommer du till ett gäng som varje morgon laddar för att ge järnet. Vi vågar utmana varandra men stöttar samtidigt varandra med råd och tips. Vi har en positiv anda och tror på det vi gör och är stolta över att jobba på ett företag som är branschledande och har de nöjdaste kunderna.

Du får stora möjligheter att påverka din egen lön.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att få en gedigen introduktion och daglig coachning. Eftersom du är en person som gillar att utmana dig själv och överträffa mål, så kommer du trivas i en organisation som inte sätter några tak för hur långt du kan nå. I vårt generösa provisionssystem finns ingen maxgräns.

Dessutom finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter både lokalt och internationellt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din dag börjar troligen med att du laddar mentalt för att ha en positiv inställning och inte påverkas av dåliga samtal. Du ringer ett stort antal samtal till potentiella kunder varje dag.

I dina samtal är du duktig på att läsa av människor och anpassa din kommunikation. Du lyssnar aktivt och vet vad du ska trycka på för att få en affär. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer till ett gäng med hög energinivå. Vi har tävlingar på olika nivåer hela tiden, men roligast har vi nog när vi en gång per månad har Record Day. Senaste gången klädde vi ut oss i 80-talstema, hade kul och slog rekord.

Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs det godkännande från Länsstyrelsen innan anställningen kan påbörjas.

VEM ÄR DU?

Du är en person som strävar efter att nå utmanande mål och övervinner hinder och utmaningar med hjälp av optimism. Du är duktig på att skapa kontakt, kan läsa av människor och bekräfta deras känslor och situation. Du försöker ständigt förbättra dig själv, ber om feedback och är öppen för konstruktiv kritik. För att kunna upprätthålla ett högt tempo är du även bra på att arbeta strukturerat. Det är meriterande om du har tidigare försäljningsvana.

Du har god datorvana, är obehindrad i svenska och har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Alla lediga jobb