TNG
Testingenjör inom hårdvaruutveckling till II-VI
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Testingenjör inom hårdvaruutveckling till II-VI

II-VI i Järfälla, Stockholm, söker en erfaren ingenjör inom hårdvaruutveckling / Hardware Development Engineer

Arbetsgivare II-VI
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-30
Bonus Bonus
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Dana Jennerström
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

II-VI i Järfälla, Stockholm, söker en erfaren ingenjör inom hårdvaruutveckling / Hardware Development Engineer

Har du erfarenhet av testning av opto-/elektroniska enheter för RF och DC eller PCB-design av testapplikationer? Har du en teknisk bakgrund inom elektronik eller fysik? II-VI som är ett av världsledande företag inom optiska system och optoelektroniska komponenter, söker nu en testingenjör inom hårdvaruutveckling till sin verksamhet i Järfälla, Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VIs praxis är att alltid behandla varje medarbetare som en ansvarig person, där vi tillsammans utvecklar en anda av lagarbete i syfte att uppnå ett gemensamt mål. Vi erbjuder dig en viktig roll som verkar inom en framtidsinriktad och global marknad. I vårt kunskapsintensiva R&D-team, bestående av ingenjörer och tekniska doktorer, kommer du jobba med erfarna och engagerade kollegor i en internationell- och högteknologisk miljö där tekniken ligger i framkant.

Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.
Vi tar hand om vår personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frisk- och sjukvårdsförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som testingenjör inom hårdvaruutveckling kommer du vara en del av produktutvecklingsteamet för design och leverans av testsystem för automatiserad karakterisering och kontroll av ledande halvledaroptiska komponenter (PIC) tillverkade i vår fabb i Järfälla.

Dina huvudsakliga uppgifter:

  • Kontinuerligt förbättra testsystemen för att uppnå högre tillgänglighet, produktutbyte och effektivitet.
  • Delta i ny produktutveckling som tillverkningstestrepresentant.
  • Testutveckla nya generationens testsystem.
  • Stödja FoU-projekt med olika uppgifter och som kund till FoU-testutvecklingen
  • Framtagning och uppdatering av all aktuell dokumentation för mjukvaruutveckling i testprojekten.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av testteamet som idag består av 15 ingenjörer och du rapporterar till Test Development Manager. Du arbetar med flera, parallella utvecklingsprojekt som du leder under hela utvecklingsprocessen, från idéen fram till leverans till slutkund. Rollen ställer höga krav på kunskaper inom design av algoritmer, testning samt på förmågan att leda komplexa projekt. Viktigt är också förmågan till kunskapsöverföring samt att utveckla och upprätthålla interna och externa kontakter.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en master- eller doktorsexamen i teknik eller naturvetenskap med inriktning hårdvaruutveckling, optoelektronik, elektronik, fysik eller matematik. Du har gedigen erfarenhet av testning av opto/elektroniska komponenter för RF och DC.

Du behärskar engelska flytande i såväl tal som skrift.

För att bli framgångsrik i rollen måste du vara ansvarstagande, ha ett stort eget driv och god initiativförmåga. Du är van vid att ansvara för och driva komplexa projekt, arbetar systematiskt, metodiskt och mot uppsatta mål. Du är kvalitetsmedveten, kreativ och nytänkande och hittar lösningar både inom- och utanför de traditionella tillvägagångssätten. För att trivas bör du även vara intresserad av utvecklingsfrågor, omvärldsbevakning av det senaste inom ny teknik och innovation. Du har en god kommunikativ förmåga, är bra på att nätverka och skapa goda relationer.

II-VI

II-VI

II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor capital equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, the Company has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide. The Company produces a wide variety of application-specific photonic and electronic materials and components, and deploys them in various forms, including integrated with advanced software to support our customers. Finisar Sweden is part of II-VI Corp since September 2019.Today II-VI has 22 000 employees in the world and 195 in Järfälla.

Arbetsgivare II-VI
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-30
Dana Jennerström
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Bruttovägen 3