TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Textredaktör till Swedbank Robur Fonder AB

Swedbank Robur Fonder AB söker nu en redaktör för ett konsultuppdrag i Stockholm!

Har du kunskaper om fonder och fondadministration? Vill du vara med och implementera EUs: direktiv om hållbar finansiering? Då kan du vara personen som vi söker! Sök idag då urval sker löpande.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som löper till 20230331.

Ditt anställningserbjudande

Swedbank är en av de största bankerna i Sverige. Här får du möjlighet att göra skillnad.

Robur håller på att implementera EU:s direktiv om hållbar finansiering som påverkar alla deras fonder och DPM-portföljer/mandat. De söker en erfaren fond-/textredaktör på projektbasis för att arbeta med implementering av obligatoriska fondinformationsdokument (SFDR Level 2).

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som med en stark analytiskt kompetens kan hitta, aggregera och konsolidera information från Swedbanks intressenter och presentera dessa konkreta krav till deras IT-utvecklare. Vidare tror vi att du har ett allmänt intresse för hållbarhetsfrågor

Du förväntas sammanställa, aggregera och producera de nya texter på fondnivå som behövs för att följa deras årliga rapporteringsprocess.

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på heltid. Tjänsten startar omgående och uppdraget löper till och med mars. Du sitter tillsammans med ditt team i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg). Du har möjlighet att jobba hemifrån två dagar i veckan.

Våra förväntningar

Du som söker har:

Alla lediga jobb