TNG
Tillförlitlighetsingenjör till Preem i Lysekil

Tillförlitlighetsingenjör till Preem i Lysekil

Vill du vara med och bidra till omvandlingen mot ett hållbart samhälle och jobba på Sveriges ledande drivmedelsbolag?

Arbetsgivare Preem
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-24
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Flextid Flextid
Angelina Nilsson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Vill du vara med och bidra till omvandlingen mot ett hållbart samhälle och jobba på Sveriges ledande drivmedelsbolag?

Nu finns möjligheten att bli en del av Preem i Lysekil som tillförlitlighetsingenjör. En viktig roll där du bidrar med att minimera oförutsedda driftstopp och störningar på raffinaderiet i Lysekil. Samtidigt som du är med i omställningen att anpassa anläggningar för att kunna producera biodrivmedel av förnybara råvaror.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Preem är inne i en förändringsresa där exempelvis vissa anläggningar byggs om för att köra mer biodrivmedel av förnybara råvaror. Det ställer nya krav på utrustning, underhåll och sättet ni jobbar på. Här behöver vi dina kunskaper för att analysera, identifiera och se problemen innan de dyker upp. Här erbjuds du ett jobb i en bransch och i ett bolag i förändring. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du jobbar nära dina kollegor i gruppen och har daglig uppföljning tillsammans med underhålls-, drift- och teknikavdelningen. Rollen som tillförlitlighetsingenjör bygger på att ni tillsammans identifierar problem och utvecklingsmöjligheter i anläggningen. Detta gör ni genom att du dagligen är med och lyssnar av om det hänt något senaste dygnet som behöver åtgärdas eller följas upp. Samtidigt som du jobbar strategiskt på längre sikt med att exempelvis genomlysa befintliga underhållsprogram på befintlig utrustning.

 

Exempel på arbetsuppgifter;

  • Utföra och koordinera statistiska analyser
  • Utredningar
  • Lösningar kring tillförlitlighet i anläggningen i syfte att optimera drift- och underhållsverksamheten
  • Koordinera och leda grundorsaksanalys (RCA)
  • Genomföra tillförlitlighetsmöten kvartalsvis inom ditt ansvarsområde
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du jobbar tillsammans med tre kollegor, två jobbar i Lysekil och en jobbar i Göteborg. Du kommer att vara placerad i Lysekil och huvudsakligen arbeta med delar av vår anläggning där, men arbetet innebär också samarbete med personer och uppdrag på Preemraffs anläggning i Göteborg, varför körkort är ett krav.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att komma in i rollen på ett bra sätt tror vi du har jobbat med tillförlitlighet, industriellt underhåll, kvalitet- eller driftsäkerhetsarbete. Vi ser att du exempelvis kan komma från processindustrin, kärn-/vattenkraft, offshore, eller Automotive men det är en bonus om du har erfarenhet från raffinaderi eller petrokemisk industri.

Du har en god samarbetsförmåga eftersom du jobbar med andra avdelningar inom Preem dagligen. Även om du samarbetar mycket med andra måste du ha förmågan att arbeta självständigt och resultatinriktat för att komma vidare med dina arbetsuppgifter. Ditt jobb består av mycket analyser och du jobbar med utredningar på egen hand, därför är du bra på att strukturera upp information och skriva rapporter. 

Vi ser gärna att du har högskole- eller civilingenjörsexamen. Avsteg från krav detta kan göras om du har andra kompletterande meriter.

Preem

Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2019 var Preems omsättning cirka 96 miljarder SEK.

Arbetsgivare Preem
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-24
Angelina Nilsson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Hamreviksvägen 1