TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

TNG söker en Key Account Manager till Örebro

Brinner du för affärsutveckling och att skapa bra kundrelationer? TNG söker en kollega till sitt storkundsteam!

Här får du chansen att bli en del av ett sammansvetsat team som jobbar med att driva fördomsfri rekrytering framåt! TNG och ADA Digital söker efter ytterligare en kundorienterad Key Account Manager som vill representera två innovativa och visionsdrivna varumärken. Du kommer sälja rekryteringsbranschens mest moderna tjänster. Tjänster som uppskattas av våra kunder och som återspeglas i hög kundlojalitet och rekommendationsvilja. Din placeringsort kan vara både Örebro, Stockholm, Göteborg eller Malmö.
Tillsammans med kollegor och kunder är du dessutom med och bidrar till en hållbar arbetsmarknad varje dag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du rapporterar till vår KAM-chef som har flera års erfarenhet av ledarskap, affärer och kundutveckling. Du blir del av ett framgångsrikt och seniort team med medarbetare som har hög ambitionsnivå och kunskap.
Möjlighet till att arbeta hemifrån finns. Mycket av ditt arbete sköts digitalt men självklart förekommer även fysiska besök, vilket kan innebär en del resor.

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du:

Alla lediga jobb