TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

TNG söker engagerad Konsultchef

Vi söker nu två engagerade Konsultchefer till TNG! Lockas du av en självständig roll och är intresserad av personal? Sök idag!

Som Konsultchef får du möjligheten att vara med på vår resa att bli en av de största aktörerna inom fördomsfri rekrytering! Hos oss får du möjligheten att jobba med ledarskap, personaladministration och även service. Har du ett genuint intresse för människor och vill jobba med ledarskap på distans så är denna roll rätt för dig!

Då våra konsulter är ute på våra uppdrag hos olika kundföretag runt om i Sverige blir det ditt fokus att stötta dem i deras frågor och utmaningar.

Nyfiken? Läs vidare och varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare. Hos oss är alla med och påverkar utvecklingen av vår verksamhet både kort- och långsiktigt.

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Under tiden får du löpande introduktion i det som är TNG specifikt.

Du ansvarar självständigt för ditt arbete och dina konsulter men ingår i ett tight team av konsultchefer, teamledare och HR-chef där det är en självklarhet att man stöttar varandra i det dagliga arbetet. Du rapporterar till teamledaren och Du kommer även ha ett nära samarbete med andra avdelningar och affärsansvariga rekryterare.

Dina blivande kollegor har ett högt driv, stort engagemang och en vilja att leverera resultat i världsklass.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och planerad start är så snart rätt person kan vara på plats. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb