TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

TNG Tech söker konsulter för interimsuppdrag

Nu söker vi konsulter till vårt interimsnätverk i Västerås till TNG Tech

På TNG Tech arbetar vi med flertalet namnstarka bolag och vi får kontinuerlig in förfrågningar efter erfarna konsulter inom områdena teknik, produktion, IT och Supply Chain.

Har du bakgrund inom produktionsplanering, konstruktion eller kanske implementation av ERP-system och är intresserad av konsultuppdrag? Då är det dig vi söker!

Våra företagspartners sträcker sig från process- och tillverkningsindustri till energisystem och kraftteknik. Vi vill att du ska trivas och utvecklas och hjälper dig att hitta utmaningar som passar dina styrkor och intressen.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Som interimskonsult kan du vara både anställd konsult och underkonsult. Av våra underkonsulter kräver vi F-skatt samt ansvarsförsäkring.

Som anställd konsult tycker vi att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som konsult kommer du att ha möjlighet att arbeta med spännande uppdrag inom områden som, Production eller Engineering. Du kommer att få möjlighet att bidra till att lösa utmaningar och problem inom dessa områden genom att använda dina kunskaper och färdigheter. Om du är redo att ta dig an utmaningar och utvecklas tillsammans med oss, så är detta rätt roll för dig!

Värt att veta

Som medarbetare på TNG Tech är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning med grund i fakta, vetenskap och metod. Och vi tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

För att lyckas som konsult på TNG Tech behöver du:

Alla lediga jobb