TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Trafik- och informationsledningschef till Arriva

Till Pågatågens driftcenter i Helsingborg söker vi en chef för trafik- och informationsledningen.

Är du en erfaren chef som trivs med att arbeta i händelsernas centrum? Då kan rollen som chef för trafik- och informationsledningen för Pågatågen vara precis rätt nästa steg för dig. Du blir del av ett stabilt, förbättringsinriktat och värderingsstyrt företag som bidrar till att fler reser kollektivt. Vi ser mycket fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på Arriva har på uppdrag av Skånetrafiken framgångsrikt drivit Pågatågstrafiken sedan 2007 och har fått förlängt förtroendet att driva verksamheten. Som trafik- och informationsledningschef på Arriva får du möjligheten att ansvara för ett kompetent, ansvarstagande och levererande team som tillsammans strävar efter en optimerad trafik- och informationsledning för Pågatågen. På Arriva jobbar vi enligt våra värderingar One Arriva, Doing the right thing, Great customer experience och Thinking beyond. Som chef hos oss får du möjlighet att ta del av ett ledarskapsprogram och därigenom vidareutveckla ditt sätt att leda dina medarbetare. Hoppas att du vill vara med på vår resa!

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Genom vårt driftcenter för Pågatågen har vi samordnat våra samarbetspartners för att säkra ett effektivt flöde där vi hela tiden har kunden i fokus. Det innebär att vi här praktiskt kan optimera det dagliga flödet kring fordonsunderhåll, stationsunderhåll och ersättningsbussar.

Trafik- och informationsledningen är en kritisk verksamhet som dagligen kräver snabba och välövervägda beslut, då förändringar i trafikflödet kan uppstå dagligen och ofta akut. Det kan innefatta underhåll av fordon eller kritiska bemanningsfrågor. Som chef för trafik- och informationsledningen sitter du som spindeln i nätet och interagerar med många interna och externa kontaktytor. I ditt team arbetar 18 kompetenta medarbetare som trafikledare, personalledare, fordonsledare, informationsledare samt skiftledare. Dessa individer leder och utvecklar du genom ditt individanpassade och coachande ledarskap.

Som trafik- och informationsledningschef ansvarar du för att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är en del av driftområdets ledningsgrupp och rapporterar till Driftchefen. Tjänsten är placerad på Raus i Helsingborg. Vid kritiska situationer kan mer obekväma arbetstider förekomma.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en erfaren chef som har en vana att ansvara för och leda medarbetare. Som chef har du ett individanpassat, lyhört och coachande ledarskap. Du har en god förmåga att skapa autonoma medarbetare som vågar ta ansvar. Det är meriterande om du har erfarenhet från kollektivtrafikbranschen och därmed en god förståelse för verksamhetsflödena inom vår bransch. Du har goda kunskaper i Office-paketet och särskilt Excel. Då vi arbetar i många olika typer av system söker vi dig med en god systemvana. Eftersom vi internt kommunicerar på svenska och då du i rollen behöver tolka information på svenska, så söker vi dig som har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Vi är även är en del av ett internationellt bolag och internationella kontakter kan förekomma i tjänsten, därför söker vi dig som har goda kunskaper i engelska.

Då du kommer att arbeta i en roll med många kontaktytor krävs det att du har ett kommunikativt sätt och en förmåga att skapa relationer med andra. Som trafik- och informationsledningschef hantera du mycket information så söker vi dig med ett strukturerat arbetssätt. Eftersom du i rollen förväntas sträva efter att optimera ditt ansvarsområde och då vi arbetar i en affärsinriktad verksamhet söker vi dig med ett resultatorienterat sätt. 

Alla lediga jobb