TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Trafikingenjör till Haninge kommun

Har du idéer för framtiden och drivs av utmaningar? Nu söker vi en trafikingenjör till Stadsbyggnadsförvaltningen i Haninge kommun

Vill du vara med och utveckla Haninge kommun med fokus på effektiva transportlösningar, hållbart resande, trafiksäkerhet och tillgänglighet för alla trafikslag? I rollen som trafikingenjör hos oss på Haninge kommun är du delaktig i ett av våra mest ambitiösa förändringsarbeten i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, ca 20 minuter från Söder, Stockholm. Har du tidigare arbetat som trafikingenjör, trafikplanerare, trafikhandläggare eller liknande? Följ med på vår resa!

Ditt anställningserbjudande

Som trafikingenjör på Haninge kommun är du en del av Stadsbyggnadsförvaltningen som planerar, utvecklar och förvaltar ett långsiktigt Haninge. Ett Haninge där medborgare och företagare tryggt kan leva och bedriva verksamhet samt få god och förutsägbar service. Du ingår i vår nya Teknik- och Parkavdelningen. Avdelningen ansvarar för förvaltning, utveckling, drift och underhåll av Haninge kommuns gatu- och tomtmark, natur och parkmark. 

Du ingår i enheten som ansvarar för kund- och verksamhetsstöd och myndighetsuppgifter.
Tillsammans med andra enheter inom förvaltningen arbetar vi för att skapa effektiva, säkra och hållbara
resor och transporter för medborgare och näringsliv.

Jobba hemma
Jobba hemma
Friskvård
Friskvård
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

I rollen som trafikingenjör är du med och utvecklar Haninge kommun. Du samarbetar med kollegor i Stadsbyggnadsförvaltningen och andra förvaltningar och har mycket kontakt med våra medborgare, externa entreprenörer och andra myndigheter. Du ingår i en grupp som tillsammans arbetar med olika myndighetsuppgifter inom trafikområdet.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete, kanske i rollen som trafikingenjör, trafikplanerare, trafikhandläggare eller motsvarande. Du har goda systemkunskaper och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Vidare har du B-körkort. 

Som person är du strukturerad, verksamhetsfokuserad och har god samarbetsförmåga. Du är van att ha flera ärenden igång samtidigt och är en god kommunikatör. Du har gott omdöme och kan se olika perspektiv, är tydlig, lyhörd och har lätt att samarbeta. Du har god förmåga att fatta och kommunicera beslut, även obekväma beslut under tidspress.

Alla lediga jobb